Μαριέττα Χρουσαλά: Τι κατάφερε να φτιάξει με τα παιδιά της μετά από 7 ώρες

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Μαριέττα Χρουσαλά: Τι κατάφερε να φτιάξει με τα παιδιά της μετά από 7 ώρες

Στο σπίτι με την οικογένειά της πέρασε τα Χριστούγεννα η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη μαμά τριών παιδιών φρόντισε, αφού δεν μπορούν φέτος λόγω κορονοϊού να ταξιδέψουν, να υπάρχει μια έξτρα εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι στολίζοντας ένα εντυπωσιακό δέντρο.

Και καθώς τα παιδιά της είναι σε διακοπές χωρίς διαδικτυακά μαθήματα, έχουν άφθονο χρόνο για παιχνίδια και βόλτες στην ηλιόλουστη πόλη. Βέβαια η Μαριέττα Χρουσαλά δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει και τις βουτιές της ακόμα και μέσα στο χειμώνα.


https://www.instagram.com/p/CHDCNvQB5BQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δώρα Χριστουγέννων

Γιορτές για τα παιδιά σημαίνουν και πολλά δώρα. Πολλοί γονείς τα δίνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και άλλοι τα Χριστούγεννα. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι όλα θα πάρουν πολλά δώρα αυτή την περίοδο.

Εξαίρεση σίγουρα δεν αποτελούν οι γιοι και η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Αν κρίνουμε μάλιστα από το Insta Story που ανέβασε στον λογαριασμό της, τα …πρώτα δώρα δόθηκαν τα Χριστούγεννα.

xrousala

Δεν ξέρουμε πόσοι από την οικογένεια ασχολήθηκαν για να το φτιάξουν αλλά όπως έγραψε η όμορφη μαμά, χρειάστηκαν 7 ολόκληρες ώρες προκειμένου να το ολοκληρώσουν.

xrousala1

Είμαστε σίγουροι ότι ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος θα ξετρελάθηκαν όσο για την Μάργκω σίγουρα δεν θα έμεινε παραπονεμένη.

Παρότι η Μαριέττα Χρουσαλά δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά της, στη gallery θα δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved