Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε το Dreamcamper Τροχόσπιτο 3 σε 1 της Barbie®!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μία περίοδος που κάνει μικρούς και μεγάλους να ανυπομονούν! 

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε το Dreamcamper Τροχόσπιτο 3 σε 1 της Barbie®!

Τα παιδιά μας δεν βλέπουν την ώρα να ανακαλύψουν τι κρύβουν τα γιορτινά πακέτα που τα περιμένουν κάτω από το δέντρο, ενώ εμείς οι μεγαλύτεροι, δεν χορταίνουμε να παρατηρούμε τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις τους, όταν διαπιστώνουν πως ο Άγιος Βασίλης ανταποκρίθηκε στο γράμμα που του είχαν στείλει. Η αλήθεια είναι πως όσες από εμάς έχουμε παιδιά και έχουμε βιώσει τα Χριστούγεννα μέσα από τα δικά τους μάτια, γνωρίζουμε πόσο ξεχωριστό είναι το δώρο που θα λάβουν από τον Άγιο Βασίλη. Όχι μόνο γιατί εκπληρώνεται μία επιθυμία τους, αλλά ακριβώς επειδή τους δίνεται η ευκαιρία να ζητήσουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν, το δώρο μπορεί να γίνει η αφορμή να ανακαλύψει το παιδί κάποια «κρυφή» κλίση του, κάποιο ταλέντο ή έστω, να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του.

Ωστόσο, σε περίπτωση που το παιδί δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του για κάτι συγκεκριμένο και ο… κλήρος της απόφασης πέφτει σε εμάς τους γονείς, καλό θα ήταν να του προσφέρουμε ένα δώρο το οποίο θα βοηθήσει το παιδί μέσω του παιχνιδιού, να αναπτύξει την ενσυναίσθησή και τις κοινωνικές του δεξιότητες, ώστε να ενταχθεί ομαλά και πιο εύκολα σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο από τον πυρήνα της οικογένειας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της διεθνής επιστημονικής μελέτης του Πανεπιστημίου Κάρντιφ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 33 παιδιών, ηλικίας 4 έως 8 ετών, παρατηρήθηκε πως η απασχόληση με τις κούκλες ενεργοποιεί την περιοχή του εγκεφάλου όπου αναπτύσσεται η ενσυναίσθηση, ανεξάρτητα από το φύλο του παιδιού. Τα ευρήματα της έρευνας παρουσιάζονται αναλυτικά και στο Τhe DOLLcumentary, το ντοκιμαντέρ που αξίζει να παρακολουθήσει κάθε γονιός και στο οποίο ειδικοί αναλύουν τα δεδομένα της μελέτης, εκφράζοντας τις απόψεις τους για την ενσυναίσθηση, τη γονεϊκότητα και το role playing.

Εάν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα στο μικρό σου ένα δώρο που θα το προετοιμάζει για το μέλλον, τότε το Dreamcamper Τροχόσπιτο 3 σε 1 της Barbie® αξίζει οπωσδήποτε μία θέση κάτω από το δέντρο σας! Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να το αποκτήσεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου και ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ η τυχερή νικήτρια που θα χαρίσει στο μικρό της ένα το όχημα που θα «ταξιδέψει» τη φαντασία του στις πιο απίθανες περιπέτειες! Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1. Κάνε follow mothersbloggr
2. Κάνε tag στα σχόλια μία φίλη σου


https://www.instagram.com/p/CJLSahsKGHl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί το Dreamcamper είναι το τέλειο δώρο για κάθε παιδί;

Αυτό που κάνει το Dreamcamper Τροχόσπιτο 3 σε 1 της Barbie® ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε παιδί, είναι το γεγονός πως μπορεί και προσαρμόζεται στις επιθυμίες του ή στην αφήγηση που το παιδί έχει δημιουργήσει στο μυαλό μου. Με μία μόνο κίνηση, το τροχόσπιτο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα όχημα τεσσάρων καθισμάτων, ενώ ανοίγοντας τα πλαϊνά μέρη, γίνεται το απόλυτο σετ κατασκήνωσης με χώρο για τέσσερις κούκλες, φαγητό, ύπνο και παιχνίδι. Ωστόσο, η λίστα των χαρακτηριστικών του δεν σταματά εκεί, καθώς διπλώνοντας τη μία πλευρά προς τα κάτω, αποκαλύπτεται η πισίνα του τροχόσπιτου, ενώ στην άλλη μεριά, υπάρχει η υπαίθρια κουζίνα για να πραγματοποιήσει το παιδί μαγειρικά πειράματα παρέα με τις αγαπημένες του κούκλες! Επιπλέον, υπάρχει ο χώρος του καθιστικού, του μπάνιου και η οροφή, όπου η Barbie με τις αδελφούλες ή τις φίλες της, μπορούν να απολαύσουν έναν χαλαρωτικό ύπνο κάτω από τα αστέρια. Όλοι αυτοί οι διαφορετικοί χώροι, ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι ρεαλιστικές λεπτομέρειες, δίνουν στα παιδιά τα υλικά που χρειάζονται για να φτιάξουν έναν δικό τους κόσμο και να ζήσουν παρέα με την αγαπημένη τους κούκλα, απίθανες περιπέτειες!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved