Σχολείο τέλος! Η φώτο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της

Τέλος το σχολείο! Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου, απολαμβάνουν ήδη τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Σχολείο τέλος! Η φώτο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της

Μπορεί τα περισσότερα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο να σταματούν και επίσημα αύριο τα διαδικτυακά τους μαθήματα, όμως οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου σταμάτησαν την Παρασκευή και η χαρά της (χαρά της μάνας αν μας ρωτάτε) αποτυπώθηκε στην ανάρτηση που έκανε.

Στη φωτογραφία που φαίνεται ο ένας γιος της, φορώντας τον σκούφο του Άγιου Βασίλη σχολίασε: "School is oveeeeeeeeerr!!!! #XmasBreak #Woohoo".

sissi xristidou foto paidion 1

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί τα παιδιά της σταμάτησαν πιο νωρίς τα μαθήματα, απ' ό,τι τα άλλα παιδιά. Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι επειδή τα παιδιά πηγαίνουν σε αγγλικό ιδιωτικό σχολείο όπου δεν ακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα των διακοπών (χριστουγεννιάτικων και μη).

Φέτος ήταν ομολογουμένως μια χρονιά δύσκολη για όλους τους γονείς. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φανταζόμασταν και τα παιδιά -δυστυχώς- υποχρεώθηκαν για ακόμη μια φορά να αφήσουν σχολείο, συμμαθητές και δασκάλους πίσω.

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα τη νέα χρονιά που θα έρθει και θα επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Μέχρι τότε, απολαύστε τις 5 καλύτερες φωτογραφίες των γιων της Σίσσυς Χρηστίδου, έτσι όπως τις διαλέξαμε εμείς εδώ στα HQ του Mothersblog.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved