Γιώργος Χρανιώτης: Ο γιος του έγινε έξι μηνών - Δείτε πώς του ευχήθηκε

Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος να γιορτάζεις.

Γιώργος Χρανιώτης: Ο γιος του έγινε έξι μηνών - Δείτε πώς του ευχήθηκε

Ο γιος της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη χθες έγινε έξι μηνών. Αυτό από μόνο του και σε συνδυασμό με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αγάπης, ήταν μια καλή αφορμή να γιορτάσουν τα μίνι…γενέθλιά του.

Άναψαν λοιπόν ένα κεράκι σε μια τάρτα και ο μπαμπάς Χρανιώτης κρατώντας τον ψηλά στα χέρια του, του τραγούδησε « Να ζήσεις μικρούλη, και χρόνια πολλά…». Η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος κατακλύστηκε από τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.


https://www.instagram.com/p/CIydyvLhOeb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι τα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και παρότι είναι ενεργό στα social media προσπαθεί να κρατά μια ισορροπία όσον αφορά τις αναρτήσεις του που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή.

Οι περισσότερες πλέον αφορούν τον γιο του και καθημερινές στιγμές ευτυχίας ( αλλά και κούρασης) μαζί του . Και οι δυο τους νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι που σε αυτή τη φάση της ζωής τους έχουν το παιδί τους και βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, που αρκετές φορές έχουν μοιραστεί στα social media.

Ένα είναι σίγουρο. Ο μικρούλης τους έχει πάρει τα μυαλά.

Δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έχουν κάνει με τον γιο τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved