Gisele Bündchen: Δημοσίευσε δύο φανταστικές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Ξεχειλίζουν από τρυφερότητα.

Gisele Bündchen: Δημοσίευσε δύο φανταστικές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Για την Gisele Bündchen ο Δεκέμβρης είναι ένα μήνας ξεχωριστός. ‘Εχουν γενέθλια και τα δύο παιδιά της με διαφορά μερικές μόνο μέρες.

Ο γιος της Benjamin Rein γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2009 και η κόρη της Vivian Lake, στις 5 Δεκεμβρίου 2012.H διάσημη μαμά τους, που είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, ανήμερα των γενεθλίων τους δημοσίευσε από μία φωτογραφία τους στην οποία είναι μαζί τους και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes ήταν χιλιάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά του το διάσημο μοντέλο μας δείχνει τα παιδιά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Απεναντίας, ως λάτρης των social media αναρτά πολλές στιγμές μαζί τους, όχι μόνο τις ευτυχισμένες αλλά και τις αρκετά δύσκολες που έχει περάσει.

« Τα δύσκολα μπορεί να φαίνονται τέλεια, αλλά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι έπρεπε να μοιραστώ μερικές από τις δύσκολες στιγμές και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω, όλα όσα έχω ζήσει. Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί είμαι αυτή που είμαι εξαιτίας αυτών των εμπειριών», είχε πει σε μία τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει το σούπερ μόντελ.


https://www.instagram.com/p/CBsuX6jA5MU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady είναι φανατικοί της υγιεινής διατροφής και φροντίζουν και τα παιδιά τους να καταναλώνουν πολλά λαχανικά και φρούτα. Γυμνάζονται και οι δύο με την Gisele να έχει μεταδώσει την αγάπη της για την γιόγκα και στην κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CCWJVQSgAzP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το διάσημο μοντέλο για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στα παιδιά της αλλά και αρκετές ακόμα από καθημερινές τους στιγμές, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved