Έτοιμη η λίστα για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μου! Εσείς φτιάξατε τη δική σας;

Η ώρα έχει πάει 22.47 και εγώ επιτέλους κάθομαι στον καναπέ, απολαμβάνοντας λίγο την ησυχία του σπιτιού και τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το τζάκι.

Μαργαρίτα Νικολάου
Έτοιμη η λίστα για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μου! Εσείς φτιάξατε τη δική σας;

Έχω ανάψει τα κεράκια στο coffee table και στην τηλεόραση παίζει ένας αδιάφορος για εμένα αγώνας ποδοσφαίρου (που παρακολουθεί ο άνδρας μου) ενώ εγώ απλά σημειώνω στο κινητό μου τηλέφωνο όλα εκείνα τα δώρα που θέλω να πάρω στην κόρη μου, τα ανίψια μου και το βαφτιστήρι μου για τις γιορτές.

Το βράδυ μπορώ να κάνω με την ησυχία μου τη λίστα αυτή μιας και η Νικόλ κοιμάται και δεν βλέπει τι διαλέγω για εκείνη και τους δικούς μας ανθρώπους.

Όχι, δεν θα αφήσω τον κορονοϊό να μου χαλάσει ούτε τα σχέδια που έχω, ούτε τις γιορτές μου. Κάπως έτσι μπήκα στο site του Golden Hall να ρίξω μια διαδικτυακή ματιά για όλα εκείνα που έχω στο μυαλό μου και θα αγοράσω μόλις ανοίξει!

xristougenniatiki lista

Και να που με δικαίωσε η νυχτερινή μου επίσκεψη στο House of Style

Βρήκα για την κόρη μου όλα όσα ήθελα:

Ένα γούνινο λευκό γιλέκο που μου ζητούσε για τη γιορτή της, ένα μπουφάν που ήθελα να της αγοράσω για τις κρύες μέρες του χειμώνα , το αγαπημένο της προϊόν styling για τα σγουρά της μαλλιά (που το "κλέβω" κι εγώ κάποιες φορές) και φυσικά αυτό που ζητούσε απεγνωσμένα τόσους μήνες και τελικά θα της το πάρω τώρα, ένα υπέροχο table tennis. Έχω σκοπό να μετατρέψω το τραπέζι μου σε ένα μικρό γήπεδο τένις και να χαρίσω όμορφες στιγμές παιχνιδιού στη μικρή μου Νικόλ, που μόνο μικρή δεν είναι πια.

xristougenniatiki lista agores 3

Γούνινο γιλέκο, από 89,70€, Frattina, Golden Hall (ισόγειο)

xristougenniatiki lista agores 2

Παιδικό μπουφάν για κορίτσια, 69,99€, DPAM, Golden Hall (1ος όροφος)

xristougenniatiki lista agores 4

Styling προϊόν για μπούκλες Curl Calmer Original Sprout,14€, Dancing Scissors, Golden Hall (1ος όροφος)

xristougenniatiki lista agores 1

TABLE TENNIS, 34,40€, Tricks and Treats, Golden Hall (ισόγειο)

Σειρά είχε το δώρο της μικρής μου ανιψιάς που λατρεύει τα μωρά και θέλει πώς και πώς ένα δικό της μωράκι για να το φροντίζει. Τι καλύτερο λοιπόν από την απίθανη κούκλα μωρό με πιπίλα και με πορτ μπεμπέ για εύκολη μεταφορά παντού. Το Γαϊτανάκι το εμπιστευόμουν όταν η Νικόλ ήταν πιο μικρή, αυτό θα εμπιστευτώ και τώρα για το μικρότερο θηλυκό της οικογένειας.

xristougenniatiki lista agores 9

Κούκλα με πορτ μπεμπέ,Το Γαϊτανάκι, Golden Hall (1ος όροφος)

Για το βαφτιστήρι μου και τα άλλα ανίψια μου ήξερα ακριβώς πού πρέπει να ψάξω για να βρω όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Ο μεγαλύτερος ανιψιός μου ζήτησε από τη θεία ένα πατίνι και η θεία πιστεύει ότι βρήκε το καλύτερο πτυσσόμενο scooter στο αγαπημένο του μπλε χρώμα.

xristougenniatiki lista agores 6

Πατίνι Foldable Flow Globber, 99,99€, Μουστάκας signature store, Golden Hall (1ος όροφος)

Όσο για το βαφτιστήρι μου; Νομίζω ότι θα χαρεί όσο τίποτε άλλο με τη μηχανή για τσίχλες και καραμέλες American Dream-Octopus, την Αγελαδίτσα “Bella” και το διακοσμητικό χνουδωτό λιοντάρι.

mihani gia tsihles kai karameles american dream 28cm balvi 26689 3

Μηχανή για τσίχλες και καραμέλες American Dream, 29€, Octopus, Golden Hall (Ισόγειο)

xristougenniatiki lista agores 7

Αγελαδίτσα “Bella”, Kidzz Farm, 20€, Sugar n’ Spice, Golden Hall (1ος όροφος)

xristougenniatiki lista agores 8

Διακοσμητικό Κεφάλι Λιονταριού Wild&Soft,59.50€, Milkshakes and Dreams, Golden Hall (1ος όροφος)

Λίγο πριν κλείσω το κινητό μου είπα να ρίξω μια ματιά για το δώρο του "Άγιου Βασίλη". Η Νικόλ λατρεύει o,τιδήποτε έχει σχέση με τα LEGO, έτσι ζήτησε για φέτος το Λεωφορείο Φιλίας. O Μουστάκας για ακόμη μια φορά θα με βγάλει ασπροπρόσωπη μιας και το βρήκα στο κατάστημά του. Δηλαδή δεν θα βγάλει εμένα ασπροπρόσωπη αλλά... τον Άγιο Βασίλη!

xristougenniatiki lista agores 5

Λεωφορείο Φιλίας LEGO, 79,99€, Store Lego® Moustakas, Golden Hall (Ισόγειο)

Για το τέλος άφησα τον εαυτό μου! Την κατάκοπη από την κούραση μάνα... Μήπως να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη αυτή την μάλλινη μπεζ τσάντα με μοτίβο ζακάρ του οίκου Gucci; Μπορεί να είναι παιδική και να προορίζεται για μικρές δεσποινιδούλες που θέλουν να ξεχωρίζουν... αλλά και στα δικά μου χέρια μια χαρά θα εντυπωσίαζε!

xristougenniatiki lista agores 10

Τσάντα Gucci, 370€, Lapin House, Golden Hall (1ος όροφος)

Μήπως να γράψω και εγώ ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη ια όσα θέλω μέχρι να ανοίξει το Golden Hall;;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved