Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε το δέντρο που στόλισε και πάθαμε πλάκα

Δείτε τη φωτογραφία που συγκέντρωσε πάνω από 10 χιλιάδες likes.

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε το δέντρο που στόλισε και πάθαμε πλάκα

Τριάντα και σήμερα για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες για τις γιορτές έχουν ξεκινήσει. Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι ήταν ήταν η αφορμή για να στολίσουμε φέτος από νωρίς και τις τελευταίες μέρες το timeline μας στα social media είναι γεμάτο με φωτογραφίες χριστουγεννιάτικων δέντρων και στολισμένων σπιτιών.

Πολλοί είναι διάσημοι που ήδη έχουν στολίσει και έχουν μοιραστεί τις πρώτες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Μεταξύ αυτών και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η διάσημη μαμά ανέβασε πριν από δύο ημέρες μία selfie της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με την οικογένειά της και εντυπωσιαστήκαμε. Το δέντρο είναι μεγάλο και στολισμένο με λευκά και κόκκινα στολίδια. Η Μαριέττα Χρουσαλά μας χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελό της και στέλνει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της:

"Και του χρονου ??? from the Patitsas family ??‍?‍??‍?#loveit#christmas#tree#amazing#helpers#family#kids#fun#enjoy#my fabouritetimeoftheyear#"

marietta xrousala xristougenniatiko dentro 1

Η διάσημη μαμά αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες με τα τρία της παιδιά, Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο. Ακόμα κι όταν το κάνει, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δεν διακρίνονται, είναι γνωστό όμως ότι η Μαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει τη μητρότητα και να περνάει χρόνο μαζί τους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @mariettachrousala

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved