Αντζελίνα Τζολί: Θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της για να κάνει και άλλο παιδί!

Σε δίλημμα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Αντζελίνα Τζολί: Θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της για να κάνει και άλλο παιδί!

Η διάσημη ηθοποιός η οποία υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο, καθυστερεί την ολική υστερεκτομή και την αφαίρεση ωοθηκών και σαλπιγγών στην οποία σκόπευε να υποβληθεί για τον ίδιο λόγο, καθώς θέλει να αποκτήσει και άλλα βιολογικά παιδιά, σύμφωνα πάντα με τον ξένο Τύπο.

Η οικογενειακή φίλη των Μπραντ-Τζολί Μαίρη Μάιλς, αποκάλυψε πρόσφατα: «Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα κάνει και άλλα παιδιά. Γι' αυτό και καθυστερεί να υποβληθεί στην εγχείρηση που πρέπει». Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζω ότι δεν θα περιμένει πολύ για να κάνει την εγχείρηση. Αυτή η πιθανότητα με φοβίζει. Θέλω να είναι καλά, ειδικά τώρα που πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά της».

Οι γιατροί πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επιστήσει την προσοχή στην Αντζελίνα Τζολί και της έχουν πει πως βάσει του οικογενειακού ιστορικού που έχει αφού η μητέρα της πέθανε πολύ νέα από τον καρκίνο, θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί στην εγχείρηση ώστε να ελαχιστοποιήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να νοσήσει και η ίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved