Όλα όσα έκανε η Σία Κοσιώνη το Σαββατοκύριακο με τον γιο της

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο είχε η δημοσιογράφος μαζί με τον γιο της!

Όλα όσα έκανε η Σία Κοσιώνη το Σαββατοκύριακο με τον γιο της

Εκτός από μία επιτυχημένη δημοσιογράφος, η Σία Κοσιώνη είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά.

Η μητρότητα την έκανε να αλλάξει προτεραιότητες, χωρίς ωστόσο να αφήσει πίσω τη δουλειά της. Έτσι, τα Σαββατοκύριακά της, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν είναι αφιερωμένα στον γιο της, Δήμο και απολαμβάνουν παρέα βόλτες και παιχνίδια.

Η διάσημη μαμά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους. Κάποιες φορές ωστόσο, επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα με τον γιο της, όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο ο μικρός Δήμος βρέθηκε στο σύνταγμα μαζί με τον πατέρα του, Κώστα Μπακογιάννη. Φωτογραφίες δημοσίευσε ο Δήμαρχος Αθηναίων με αφορμή την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων.


https://www.instagram.com/p/CH2cZcLlZW6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά Σία Κοσιώνη έκανε ένα μικρό διάλειμμα το Σάββατο, όμως την Κυριακή κυνηγούσε στην κυριολεξία από πίσω τον γιο της. Εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό, έστειλε μήνυμα για "Μετακίνηση 6" και έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρό Δήμο.

Όταν φυσικά γύρισαν στο σπίτι, είχε τη φαεινή ιδέα (αχ Σία δεν μας ρωτούσες) να δώσει τέμπερες στον Δήμο να ζωγραφίσει. Το αποτέλεσμα; Οι μπογιές εκτός από το μπλοκ ζωγραφικής να υπάρξουν και στο ξύλινο πάτωμα της κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων του ΣΚΑΙ που όπως φάνηκε και από το σχόλιό της, μάλλον μετάνιωσε που έβγαλε τις τέμπερες από το συρτάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε Insta stories στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved