Απίθανη η φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα είναι υπέροχη και δοτική μαμά!

Απίθανη η φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με την κόρη της

Η Ζέτα Δούκα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις στιγμές με την κόρη της και προσαρμόζει το πρόγραμμά της ώστε να περνά χρόνο με την Θάλεια.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, οι στιγμές που ζούμε να είναι δύσκολες με τον κορονοϊό να καραδοκεί, όμως η Ζέτα Δούκα φροντίζει να περνά υπέροχα την ημέρα της μαζί με την μοναχοκόρη της.

Το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ. Όπως η ίδια σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η φάση ήταν "«Δεν σε αφήνω ούτε δευτερόλεπτο!! ». Χαλάλι της!❤️ #thalia #stayhome #lockdown #staysafe #motheranddaughter #mydaugher #mylove #pilates #pilatesathome #workout #workoutathome #fitness #fitmom".


https://www.instagram.com/p/CHqR46znacN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε μαμά και κόρη γυμνάζονται μαζί με τη Θάλεια να είναι επάνω στην πλάτη της μαμάς της τη στιγμή που κάνει ασκήσεις στο χαλάκι.

Η Θάλεια μεγάλωσε πολύ, είναι ένα κατάξανθο κορίτσι και μοιάζει όχι μόνο στη μαμά της αλλά και τον μπαμπά της, Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram η ηθοποιός με τη μοναχοκόρη της είναι μοναδικές και άκρως απολαυστικές.

Δείτε τις τελευταίες 10 αναρτήσεις της Θάλειας, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η μαμά, Ζέτα Δούκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved