Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γιος γνωστής τραγουδίστριας

Και ο μπαμπάς του είναι δημοφιλής ηθοποιός.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γιος γνωστής τραγουδίστριας

Το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια αναρτά πιο συχνά φωτογραφίες του μοναχογιού της.Το 5χρονο αγόρι μοιάζει και στους δύο γονείς του και ξεχωρίζει για τα πανέμορφα μάτια του.

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι, διατηρεί χαμηλούς τόνους και παρότι είναι ενεργό στα social media σπάνια θα δει κανείς κοινές φωτογραφίες του.Ο καθένας επιλέγει να κάνει αναρτήσεις που αφορούν στη δουλειά του ή στιγμές με φίλους του.

Όσον αφορά το γιο τους Ιάσονα, η μαμά του είναι αυτή που δημοσιεύει συχνότερα φωτογραφίες τους. Όπως αυτή που βλέπετε με τον μικρό να χοροπηδά στο κρεβάτι.

vanessa adamopoulou

« Σε κάποιους δεν ιδρώνει το αυτί τους με τα νέα μέτρα», σχολίασε η μαμά του, Βανέσσα Αδαμαπούλου.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και συγγραφέας είναι ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα, ενώ έχει έτοιμο ακόμα ένα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Βανέσσα Αδαμοπούλου, είναι απόφοιτη του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε επίσης μουσική, χορό και τραγούδι.

Από το 2005 είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση. Ο ίδιος έχει πει μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2nigntShow : « Ο γιος μου με έκανε ξεκάθαρα δεύτερο στη ζωή μου. Και κυρίως όχι μόνο στο να του προσφέρω κάποια πράγματα αλλά κυρίως να με έχει» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σύντροφό του λέγοντας ότι «θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει».

Στη gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες του γιου της Βανέσσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved