Μωρό φωτογραφίζεται κρατώντας στα χέρια φώτο της αδικοχαμένης του μητέρας

Οι φωτογραφίες της νεογέννητης μικρής κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ο λόγος συγκινεί.

Μωρό φωτογραφίζεται κρατώντας στα χέρια φώτο της αδικοχαμένης του μητέρας

Η 23χρονη Yesenia Aguilar έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στις 11 Αυγούστου.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο οδηγός ο οποίος την παρέσυρε και τη σκότωσε καθώς περπατούσε στο δρόμο και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, όπως έκανε κάθε απόγευμα. Βρισκόταν στην 35η εβδομάδα της κύησης και περίμενε πώς και πώς να γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Η κόρη της γεννήθηκε με καισαρική τομή μετά το τροχαίο και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν την ίδια στη ζωή. Ο οδηγός που τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και δολοφονία εκ προθέσεως.


https://www.instagram.com/p/CFBAILbn082/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού πένθησε για την απώλεια της συζύγου του, o James Alvarez, 36 ετών αποφάσισε να φωτογραφηθεί το νεογέννητο, κάτι που σκεφτόταν και η σύζυγός του όταν ήταν ήταν ακόμη έγκυος.

"H κόρη μου, είναι το τελευταίο δώρο που μου έκανε η σύζυγός μου, είναι μια ευλογία, ένα θαύμα", ανέφερε ο πατέρας του νεογέννητου σε συνέντευξή του.

Η μικρούλα που ονομάζεται Adalyn Rose Alvarez-Aguilar, φωτογραφήθηκε από την ίδια φωτογράφο που είχε απαθανατίσει με τον φακό της την αδικοχαμένη μαμά όταν ήταν έγκυος.


https://www.instagram.com/p/CD1JB5RhBi0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μητέρα τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φωτογράφηση της νεογέννητης. Η μικρούλα είχε κοντά της αντικείμενα της μητέρας της, φωτογραφίες της, μια κουβέρτα και φωτογραφίες της.

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account James Alvarez

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved