Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο του Άγγελου τη στιγμή που εκείνη έκανε live

Μπορεί να μην βρισκόταν κοντά στη μητέρα του, όμως τη στιγμή που εκείνη έκανε live τής έκανε ένα πολύ γλυκό σχόλιο.

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο του Άγγελου τη στιγμή που εκείνη έκανε live

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην παρουσιάζει φέτος κάποια εκπομπή, όμως είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και συνεχίζει να κάνει όλα εκείνα που έκανε και όταν δεν είχε πολύ χρόνο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού και παρευρέθηκε στο event γνωστής εταιρίας καλλυντικών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απ' όπου και έκανε μια μετάδοση live μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια του live πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που της έστειλαν μηνύματα, ανάμεσά τους και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, που έσπευσε να κάνει like αλλά και να της στείλει ένα δημόσιο μήνυμα.

Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, ο Άγγελος έστειλε τρεις καρδιές στη μητέρα του, εκφράζοντας την αγάπη του προς εκείνη.

eleni menegaki sxolio aggelou se live

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της βραδιάς δημοσίευσε τις ακόλουθες φωτογραφίες στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα: "Όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες ας μεταφέρουμε για άλλη μια χρόνια αυτό το σπουδαίο μήνυμα αγάπης για την ίδια την ζωή ! Ας συνεχίσουμε λοιπόν ακόμα πιο δυνατά , γιατί ενωμένοι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας".


https://www.instagram.com/p/CGF-KX-Jbyb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Μενεγάκη αποδεσμευμένη πλέον από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον χρόνο της τον μοιράζει ανάμεσα στην Αθήνα και την Άνδρο, ενώ πλέον τα παιδιά της έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της.

Ο Άγγελος είναι το πρώτο της παιδί, ο μοναχογιός της και ο πρώτος που "έφυγε" από την αγκαλιά της. Μπορεί να έχει τελειώσει το λύκειο και να έχει μεγαλώσει πολύ, όμως δεν ξεχνά τη μανούλα του που με κάθε ευκαιρία της δείχνει την αγάπη του.

Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στην εκπομπή της Ελένης, όπου εμφανίστηκε μαζί με τις αδερφές του. Εκείνος άλλαξε πολύ από τότε και φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ στις τελευταίες του φωτογραφίες.

aggelos latsios kefalonia 1

Δείτε τις αναρτήσεις του παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved