Νίκος Ορφανός: Μας δείχνει τον γιο του μετά από καιρό - Δείτε φωτογραφίες

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγος του, Αντιγόνη Παφίλη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Παναγιώτη που όπως θα δείτε και εσείς λατρεύει τις γάτες.

Νίκος Ορφανός: Μας δείχνει τον γιο του μετά από καιρό - Δείτε φωτογραφίες

Στις τελευταίες φωτογραφίες ο μικρός Παναγιώτης απολαμβάνει την παρέα του γάτου του Φώντα και του γάτου του μπαμπά του, Νταβίντσι. Όπως θα δείτε και εσείς μεγάλωσε πολύ, ψήλωσε και μοιάζει πολύ με τη μαμά του Αντιγόνη.

«Εγώ με το Νταβίντσι μου κι ο Πάνος με το Φώντα του, γιατί σπίτι είναι εκεί που είναι το γατί σου...», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός που φέτος θα τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».


https://www.instagram.com/p/CFpKlJwFxvZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος Ορφανός έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό του και αυτό φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μικρός και μεγάλος γάτος κάνουν σιέστα και ο παππούς Νταβίντσι έχει την αγωγή του!», είχε σχολιάσει σε ακόμη μια φωτογραφία που έδειχνε τον Παναγιώτη να κοιμάται παρέα με τον Φώντα και τον Νταβίντσι.


https://www.instagram.com/p/CFpJg7hlmh1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιθυμία ενός δεύτερου παιδιού

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγος του, Αντιγόνη Παφίλη έχουν αποκτήσει έναν γιο και όπως ο ίδιος ο ηθοποιός εξομολογείται μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του, επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλο παιδί είτε με βιολογικό τρόπο είτε με υιοθεσία.

«Αυτό είναι κάτι που σκεφτόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε κινήσει κάποια διαδικασία, είναι κάτι που μας απασχολεί, από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα γίνει και πώς θα έρθει στη ζωή μας. Είναι γεγονός ότι και οι δύο θέλουμε πολύ στη ζωή μας δεύτερο παιδί. Δεν μας απασχολεί ντε και καλά να προέρχεται από υιοθεσία, αν τυχόν δεν έρθει βιολογικά, σκεφτόμαστε σοβαρά την υιοθεσία. Είναι κάτι που γίνεται πάρα πολύ, από πάρα πολλά ζευγάρια», είχε αναφέρει στο περιοδικό Λοιπόν και συνέχισε λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το φύλο του μωρού, αρκει να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

«Δεν έχω προτίμηση στο φύλο. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες. Έχει να κάνει με το τι θα προκύψει και το τι θα «μιλήσει» στην καρδιά σου. θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας».

Η ζωή με ένα παιδί και δύο γάτες στο σπίτι

Όπως θα είδατε και εσείς λατρεύει τα χνουδωτά μικρά και χαδιάρικα κατοικίδια ζώα και αυτή την αγάπη την έχει μεταδώσει και στον γιο του που με τη σειρά του έχει αδυναμία στον υπέροχο Φώντα. Ο γάτος κλέβει τα βλέμματα κάθε φορά που εμφανίζεται στον λογαριασμό του Νίκου Ορφανού με ή χωρίς τον μικρό Πάνο.

Δείτε φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved