Κρατερός Κατσούλης: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του (pics)

Ο Κρατερός Κατσούλης γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του!

Κρατερός Κατσούλης: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του (pics)

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», γιόρτασε με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, τα παιδιά τους Αρίωνα και Αέλια καθώς και μερικούς καλούς φίλους τα 49α γενέθλιά του.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα, έσβησε κεράκια σε δύο τούρτες, μία που είχε τον αριθμό τέσσερα επάνω και μία που είχε τον αριθμό 9.

Σε αυτή τη φωτογραφία αποτυπώνεται ξεκάθαρα η οικογενειακή τους ευτυχία καθώς μπαμπάς, μαμά και παιδιά βρίσκονται αγκαλιά και περιμένουν να σβήσουν όλοι μαζί τα κεράκια.

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας!!», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου κάτω από τη φωτογραφία.

Φωτογραφία όμως δημοσίευσε και ο ίδιος ο Κρατερός στον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκείνος δημοσίευσε τις δύο τούρτες του που όπως αποκάλυψε η μία ήταν από τα παιδιά του και η άλλη από τους φίλους του.

«Με λίγους καλούς και αγαπημένους φίλους έκλεισα επιτέλους τα 29( υπήρχε έλλειψη στο 2 )! ? ευχή μου: υγεία χαρα αγάπη και καλή τύχη για όλους και σε όλους! ❤️☀️?
#birthday #family #friends #august #blessed #modusvivendibkk».

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλιά του στη gallery που ακολουθεί. Εμείς από την πλευρά μας θα του ευχηθούμε, χρόνια πολλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved