Κατερίνα Λάσπα: Παιχνίδια με την κόρη της στη θάλασσα (pics)

Η διάσημη μαμά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες φωτογραφίες.

Κατερίνα Λάσπα: Παιχνίδια με την κόρη της στη θάλασσα (pics)

Η Κατερίνα Λάσπα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο hot μαμάδες της ελληνικής showbiz και κάθε καλοκαίρι οι φωτογραφίες της με μαγιό από τις παραλίες "ρίχνουν" το Instagram.

Φέτος, για ακόμη μία χρονιά, η διάσημη μαμά επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές το αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την Σέριφο. Κάθε χρόνο η Κατερίνα Λάσπα, ο σύζυγός της και οι κόρες τους φεύγουν από την Αθήνα και περνάνε τις διακοπές τους στο όμορφο Κυκλαδονήσι. Εκεί η όμορφη μαμά απολαμβάνει βουτιές στη θάλασσα και θαλάσσια σπορ τα οποία λατρεύει, μία αγάπη που από ότι φαίνεται έχουν κληρονομήσει και οι κόρες της, Σαρα και Αριάδνη.

Η Κατερίνα Λάσπα μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι η κάθε φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη.

Την τελευταία φωτογραφία από την όμορφη Σέριφο μοιράστηκε μαζί μας πριν από μερικές ημέρες. Σε αυτήν, η Κατερίνα Λάσπα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την μεγάλη της κόρη, Σάρα, μέσα στη θάλασσα πάνω σε έναν φουσκωτό φλαμίνγκο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της διάσημης μαμάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved