Οι χθεσινοβραδινές εκπληκτικές φώτο των παιδιών της Κατερίνας Καραβάτου

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της η Κατερίνα Καραβάτου και οι φωτογραφίες της είναι φανταστικές!

Οι χθεσινοβραδινές εκπληκτικές φώτο των παιδιών της Κατερίνας Καραβάτου

Μπουγέλο, θάλασσα, παιχνίδια αραδιασμένα από δω και από εκεί καθώς και πολλές αγκαλιές είχε η χθεσινή μέρα της Κατερίνας Καραβάτου.

Όλοι γνωρίζετε ότι δεν δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της χωρίς λόγο. Οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε πώς και πώς για να δούμε πόσο έχουν μεγαλώσει η κόρη και ο γιος της τέτοιες περιόδους.

Το καλοκαίρι η Κατερίνα Καραβάτου χαλαρώνει, ηρεμεί και χαρίζει τις ωραιότερες αναμνήσεις στην Αέλια και τον Αρίωνα.

Χθες βράδυ η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το πώς πέρασε με τα παιδιά της και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Ποτέ άλλοτε η παρουσιάστρια δεν υπήρξε τόσο αποκαλυπτική με την καθημερινότητά της και αυτό είναι που μας εντυπωσιάζει.

«Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας - υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς - μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον. #Αρίωνας».

Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την τελευταία φωτογραφία της παρουσιάστριας. Ο Αρίωνας ξέγνοιαστο και ανέμελος φωτογραφίζεται τη στιγμή που παίζει μπουγέλο.

Λίγο μετά ακολούθησαν και αρκετά Insta stories δείχνοντάς μας πώς πέρασε όλη η οικογένεια στη θάλασσα, παίζοντας μπουγέλο και παίζοντας με τα παιχνίδια των παιδιών.

Swipe up για να δείτε τις εκπληκτικές τους φωτογραφίες. Ποτέ άλλοτε δεν έχετε δει την Κατερίνα Καραβάτου τόσο χαλαρή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved