Το πιο γιορτινό κυνήγι θησαυρού φέτος θα το βρείτε στην ΙΚΕΑ

Από τις καλύτερες δράσεις που έχω παρευρεθεί ποτέ εγώ και η κόρη μου.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το πιο γιορτινό κυνήγι θησαυρού φέτος θα το βρείτε στην ΙΚΕΑ
Lefteris_Partsalis

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Από τις καλύτερες δράσεις που έχω παρευρεθεί ποτέ εγώ και η κόρη μου.

Λατρεύω το Πάσχα και έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν για αυτή μου την αγάπη. Από μικρή λάτρευα τα πάντα γύρω από αυτό. Πήγαινα κάθε Παρασκευή στους Χαιρετισμούς με τη γιαγιά και μετρούσα αντίστροφα μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα όπου έκλειναν τα σχολεία και έρχονταν όλα εκείνα τα έθιμα και οι παραδόσεις που μου επέτρεπαν να μπλέκομαι με ευκολία ανάμεσα στα πόδια της.

Και δώσ' του τα πασχαλινά κουλούρια, το βάψιμο των αυγών, ο στολισμός του Επιτάφιου και η περιφορά αυτού. Έθιμα και παραδόσεις που έμαθα και εγώ με τη σειρά μου στην κόρη μου και φυσικά, δημιούργησα και νέες ως μαμά.

Για παράδειγμα μαζί της στολίζω πασχαλινό δέντρο, διακοσμώ το σπίτι με λουλούδια και τα τελευταία χρόνια οργανώνω και ένα μικρό κυνήγι θησαυρού στον κήπο κάνοντας την ίδια και τις ανιψιές μου χαρούμενες.

Φέτος όμως, το πρόγραμμα εκτός από όλα τα παραπάνω είχε και μια επίσκεψη έκπληξη στην ΙΚΕΑ του αεροδρομίου. Βλέπετε και η ΙΚΕΑ θέλησε να διοργανώσει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό για τις οικογένειες και το κατάφερε.

Ένα απίθανο Påsk-α στην ΙΚΕΑ

ikea-pasxa-(11).jpg

Αυτή την εβδομάδα έχω την κόρη μου στο γραφείο. Της ζήτησα να έρθει να με βοηθήσει και το έκανε με χαρά. Ως αντάλλαγμα εγώ, την πήρα μαζί μου στην ΙΚΕΑ και περάσαμε ένα απίθανο απόγευμα που τα είχε όλα. Face painting, παιχνίδια και κυνήγι θησαυρού. Η Νικόλ Κ Α Τ Ε Ν Θ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Η Κ Ε και εγώ έγινα ξανά για λίγο παιδί μαζί της και απόλαυσα τον χρόνο που της αφιέρωσα και μου αφιέρωσε. Μπορεί να μεγαλώνει στα μάτια μου όμως είναι ακόμη παιδί και φυσικά λατρεύει όλα εκείνα που λάτρευε όταν ήταν ακόμη μικρούλα. Αυτό βέβαια αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που βλέπετε και εσείς.

ikea-pasxa-(5).jpg

«Χοπ Χοπ σαν λαγός»

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα IKEA σε όλη την Ελλάδα και ανακαλύψτε όλα όσα έχει ετοιμάσει για εσάς. Τα παιδιά σας (αλλά και εσείς) μπορούν να μεταμορφωθούν σε λαγουδάκι μέσα από το απίθανο facepainting και μετά να παίξουν στο αυτοκόλλητο δαπέδου «Χοπ Χοπ σαν λαγός» προσπαθώντας να πηδήξουν πιο μακριά από τον... λαγό.

ikea-pasxa-(7).jpg

Μπορούν να ξεπεράσουν το 1,50 μέτρο με άλμα; Παίζοντας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια «γλυκιά» έκπτωση για το πιο τέλειο σοκολατένιο λαγουδάκι και σε μερικά ακόμη επιλεγμένα προϊόντα από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων. Βλέπετε; Εμείς πήραμε τα σοκολατένια μας λαγουδάκια και περιμένουμε πώς και πώς για να τα απολαύσουμε.

ikea-pasxa-(9).jpg

«Είναι ο λαγός εδώ;»

Στην ΙΚΕΑ τις ημέρες αυτές κερδίζουν όλοι! Ακόμη και αν δεν παίξετε όπως τα μικρότερα παιδιά, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαδραστικό διαγωνισμό «Είναι ο λαγός εδώ;».

ikea-pasxa-(10).jpg

Πρόκειται για ένα γιορτινό κυνήγι θησαυρού όπου βρίσκοντας μόνο ένα από τα κρυμμένα λαγουδάκια μέσα στο κατάστημα κερδίζετε έκπτωση για το Σοκολατένιο Λαγουδάκι στο Σουηδικό κατάστημα τροφίμων που αναφέραμε και πιο πάνω και παράλληλα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στον Online διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 δωροκάρτες των 100€.

ikea-pasxa-(3).jpg
ikea-pasxa-(12).jpg

Όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις

Για την κόρη μου είμαι αρκετά προβλέψιμη τα τελευταία χρόνια γι' αυτό και όταν της πρότεινα να κάνουμε μια βόλτα μέχρι την ΙΚΕΑ, ξαφνιάστηκε αλλά χάρηκε πολύ. Για εκείνη ακόμα και οι πιο απλές στιγμές που περνά αποκλειστικά μαζί μου και έχει την απόλυτη προσοχή μου, είναι σημαντικές. Ποτέ δεν αμελώ να δημιουργώ για εκείνη «μεγάλες στιγμές» όπως για παράδειγμα μια βόλτα χωρίς να την έχουμε προγραμματίσει. Για την ακρίβεια όταν μου δίνεται η ευκαιρία επιδιώκω να αφιερώνω χρόνο σε εκείνη. Απολαμβάνουμε τις στιγμές και δημιουργούμε αναμνήσεις όπως συνέβη και σε αυτή μας τη βόλτα.

ikea-pasxa-(4).jpg

Τι έχουμε να θυμόμαστε; Μια απίθανη Μεγάλη Δευτέρα γεμάτη χρώμα, παγωτό χωνάκι μηχανής, κυνήγι θησαυρού και φυσικά σοκολατένια λαγουδάκια.

Να λοιπόν και η δική σας ευκαιρία. Η ευκαιρία να δημιουργήσετε όμορφες και ξεχωριστές αναμνήσεις με τα παιδιά σας. Έτσι ξαφνικά. Με τη βοήθεια και τις απίθανες πασχαλινές δράσεις της ΙKEA θα σας δοθεί ένας ακόμη λόγος μέσα στην καθημερινότητά σας να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να ζήσετε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους.

*Τις δράσεις θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα της ΙΚΕΑ

ikea-pasxa-(6).jpg

Ωράριο Δράσης «Χοπ Χοπ σαν λαγός»:

  • Μ. ΤΡΙΤΗ 11/4 16.00-20.00
  • Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 12/4 16.00-20.00
  • Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4 12.00-16.00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/4 16.00-20.00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4 12.00-16.00
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved