Ποιος διάσημος ηθοποιός φιλήθηκε με τον Μάικλ Ντάγκλας στο στόμα και η μητέρα του το βρήκε υπέροχο

Διάσημος ηθοποιός φιλήθηκε στο στόμα με τον Μάικλ Ντάγκλας για τις ανάγκες μία πολλά υποσχόμενης χολιγουντιανής ταινίας και η μητέρα του το βρήκε... υπέροχο!

Ποιος διάσημος ηθοποιός φιλήθηκε με τον Μάικλ Ντάγκλας στο στόμα και η μητέρα του το βρήκε υπέροχο


Ο λόγος για τον Ματ Ντέιμον ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ με τίτλο «Behind the Candelabra» μαζί με τον Μάικλ Ντάγκλας.

Σε κάποια σκηνή λοιπόν πρέπει να φιληθεί στο στόμα με τον διάσημο συνάδελφό του και όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» η μητέρα του ήταν παρούσα στο γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής και αντί να σκανδαλιστεί τελικά το ευχαριστήθηκε κιόλας.

Όπως διηγείται και ο ίδιος ο Ματ Ντέιμον στην συνέντευξή του: «Μια ημέρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εμφανίστηκε ξαφνικά στο στούντιο η μητέρα μου και φοβήθηκα ότι θα σκανδαλιστεί. Όμως εκείνη μου είπε: "Ήταν υπέροχο, γλυκέ μου". Η οικογένειά μου ήταν πάντα το οχυρό μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της συγκεκριμένης ταινίας βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά σε μια ομάδα εφόρων σε μουσεία, ιστορικών τέχνης, αρχιτεκτόνων κ.ά. που προσπαθούν, μετά την απόβαση στη Νορμανδία, να περάσουν τις εχθρικές γραμμές για να σώσουν έργα τέχνης που είχαν κλέψει οι Ναζί από τις χώρες που είχαν κατακτήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved