Δωρεάν παροχές παρακολούθησης κύησης για άνεργες μέλλουσες μητέρες!

Από τις 2 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι άνεργες μέλλουσες μητέρες να ωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης κύησης με το «εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης».

Δωρεάν παροχές παρακολούθησης κύησης για άνεργες μέλλουσες μητέρες!

Διακρίνεται σε HealthVoucher γενικής κατηγορίας (ανά ηλικιακή κατηγορία και φύλο ωφελούμενου) και HealthVoucher προγεννητικού ελέγχου για τις εγκύους δικαιούχους του Προγράμματος, (εφόσον επιλεγεί κατά την εγγραφή το σχετικό πεδίο)

Με το HealthVoucher Ελέγχου-Παρακολούθησης Κύησης καλύπτεσθε για τις ακόλουθες υπηρεσίες:
-Παροχή υπηρεσιών ιατρικής εξέτασης με επισκέψεις σε συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ιατρό ή μονάδες υγείας του ΕΣΥ (ΚέντραΥγείας ή Νοσοκομεία).
-Δυνατότητα παραπομπής με αξιολόγηση από τον ιατρό για πραγματοποίηση βασικού πακέτου εξετάσεων ελέγχου κύησης, σύμφωνα με το τρίμηνο κύησης που διανύει η έγκυος, και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
- Πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων, από συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ διαγνωστικά κέντρα, Ιατρεία ΕΟΠΥΥ ή μονάδες υγείαςτου ΕΣΥ.
-Αξιολόγηση /διάγνωση, οδηγίες ιατρού, και ό,τι περιλαμβάνεται ως παροχή υπηρεσίας προς την ωφελούμενη σύμφωνα με την επιστήμη και την ιατρική ένδειξη κατά την επίσκεψη για έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved