Σαντορίνη: Χθες έδιωξαν μητέρα από εστιατόριο επειδή θήλαζε το μωρό της

Θύελλα αντιδράσεων σε μαμάδες, θηλάζουσες και μη, ξέσπασε χθες όταν η Ειρήνη Δάρα δημοσιοποίησε στο Facebook το περιστατικό που την έβγαλε εκτός εαυτού. Η ίδια ξέσπασε γράφοντας:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζούσα τέτοιο πράγμα στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας! Ντροπή κ αίσχος! Πήγα στα Φηρά βόλτα και καθώς έφευγα το κοριτσάκι μου ήθελε να θηλάσει! Ήμασταν σε ένα στενάκι που είχε ένα εστιατόριο, απ' έξω είχε παγκάκια του μαγαζιού και έκατσα να θηλάσω! Έρχεται ένας σερβιτόρος και μου λέει ότι εδώ είναι εστιατόριο και πρέπει να φύγω γιατί αυτό δεν είναι θέαμα για τους πελάτες! Σοκ εγώ! Του λέω ότι και το μωρό μου τρώει, πού είναι το περίεργο και μου είπε ότι πρέπει να φύγω! Του είπα αν θέλει να φωνάξει την αστυνομία. Αργότερα ήρθε η αφεντικίνα μάλλον του μαγαζιού η οποία άρχισε να φωνάζει ότι πρέπει να φύγω κι ότι δεν είμαι μάνα που κάνω τέτοια πράγματα σε ιδιωτικό χώρο κι ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι! Μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία! Τέλος πάντων ταράχτηκα πάρα πολύ και έφυγα γιατί το μωρό κατάλαβε ότι κάτι γίνεται και δεν ήθελα να το ταράξω! Ποια μάνα άραγε θα έδιωχνε μια άλλη μάνα που κάθεται στο παγκάκι να θηλάσει το μωρό της; Θα έπρεπε να μου προσφέρουν ένα ποτήρι νερό ή έστω ένα χαμόγελο! Αντί αυτού διώχτηκα σαν να έκανα κάτι ανάρμοστο! Τραγικό! Δεν έχω άλλα λόγια! Θα πράξω με όποιον τρόπο μπορώ για να καταλάβουν ότι ο θηλασμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό μπορεί να κάνει μια μάνα για το παιδί της! Περιμένω συμπαράσταση από όλους, θηλάζουσες και μη, μάνες, πατεράδες κι όποιον μπορεί να καταλάβει την αξία του θηλασμού!''.

Μετά από το ποστ της Ειρήνης τα σχόλια έπεσαν βροχή! Το ποστ αναδημοσιεύθηκε από πολλούς χρήστες. Ξεκίνησαν επίσης να σχολιάζουν στην σελίδα του εν λόγω εστιατορίου στο facebook και συνέχισαν στο trip advisor όπου εκεί περισσότερος κόσμος θα διαβάσει τα σχόλια πριν να επισκεφτεί το μαγαζί. Επίσης έχουν προτείνει όσες θηλάζουσες βρίσκονται στο νησί να πάνε στα παγκάκια και στα τραπέζια του συγκεκριμένου μαγαζιού για να κάνουν ομαδικό θηλασμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σαντορίνη: Χθες έδιωξαν μητέρα από εστιατόριο επειδή θήλαζε το μωρό της
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved