Η Τζένιφερ Στάνο Δαυίδ δημοσίευσε το βίντεο της καισαρικής της και δήλωσε πως γέννησε στο ίδιο δωμάτιο με την Κέιτ Μίντλετον

Η Τζένιφερ Στάνο Δαυίδ, γέννησε στις 12 Ιουνίου στο Λονδίνο το πρώτο της παιδί και μάλιστα όπως η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γέννησε στο ίδιο δωμάτιο που γέννησε και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον.

Η Τζένιφερ Στάνο Δαυίδ δημοσίευσε το βίντεο της καισαρικής της και δήλωσε πως γέννησε στο ίδιο δωμάτιο με την Κέιτ Μίντλετον

Η ίδια ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όμως αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη, αφού τόλμησε να δημοσιεύσει το βίντεο με τη γέννηση του μωρού της και μάλιστα με καισαρική! Το βίντεο δείχνει όλη τη διαδικασία του τοκετού με καισαρική τομή!

Η ίδια έγραψε κάτω από το βίντεο:
«Η γέννηση του παιδιού μου με καισαρική. Είναι πολύ ενοχλητικό να υπάρχουν άνθρωποι που συνεχώς υποψιάζονται για οτιδήποτε λες ή κάνεις... Με ικανοποιεί να τους αποδεικνύω ότι κάνουν λάθος. Αν νομίζατε ότι έκανα καισαρική χωρίς να συντρέχει λόγος, τότε σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας ότι το μωρό μου βγαίνει έξω από την κοιλιά μου με τα οπίσθιά του, όπως σας είχα πει!».

Στη συνέχεια, ανέβασε μία φωτογραφία από την κλινική St. Mary's εξηγώντας στους φαν της ότι γέννησε στο ίδιο μαιευτήριο, αλλά και στο ίδιο δωμάτιο που νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, Lindo Wing.

Λίγα λεπτά αργότερα, κατέβασε το βίντεο της καισαρικής για άγνωστους λόγους. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το δημοσιεύουμε, καθώς ούτε και τις φωτογραφίες του τοκετού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved