Το facebook απαγόρευσε σε γυναίκα να ανεβάζει φωτογραφίες του παιδιού της

Έξαλλη με το facebook είναι μια μητέρα καθώς της απαγόρευσε να ανεβάζει φωτογραφίες του νεογέννητου παιδιού της, το οποίο γεννήθηκε με σοβαρή ανωμαλία!

Το facebook απαγόρευσε σε γυναίκα να ανεβάζει φωτογραφίες του παιδιού της

Ο Γκρέισον Τζέιμς Γούκερ, όπως ονόμασαν το μωρό, κατάφερε να ζήσει μόνο 8 ώρες μετά την γέννησή του καθώς έπασχε από μια ανεγκεφαλία. Δηλαδή το μωρό γεννήθηκε χωρίς τμήμα του εγκεφάλου και του κρανίου.

Η μητέρα του μωρού Χέδερ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο facebook φωτογραφίες του μωρού της χωρίς να φοράει σκουφάκι και αυτό πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων. Έτσι το facebook αποφάσισε να κατεβάσει τις φωτογραφίες από το προφίλ της λόγω περιεχομένου. Η Χέδερ δήλωσε ότι επιτρέπουν στον κόσμο να ανεβάζει φωτογραφίες γυμνές ή άσεμνες, να βρίζουν και να κάνουν διάφορα και δεν επιτρέπουν να υπάρχει φωτογραφία με ένα δημιούργημα του θεού. Έτσι ανέβασε πάλι την φωτογραφία στο προφίλ της και το facebook της απαγόρευσε την χρήση του προφίλ της για 24 ώρες.

Οι όροι χρήσης του facebook λένε ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάποιος δεν πρέπει να είναι βίαιες, απειλητικές ή να απεικονίζουν αυτοτραυματισμό για αυτό και πιστεύει η Χέδερ ότι δεν ήταν σωστό να κατεβάσουν τις φωτογραφίες της και να της απαγορεύουν να χρησιμοποιεί το προφίλ της.

Η Χέδερ και ο σύζυγός της έμαθαν για το πρόβλημα που είχε το μωρό στην 16η εβδομάδα κύησης και ενώ ο γιατρός της πρότεινε διακοπή κύησης εκείνη δεν θέλησε να κάνει κάτι τέτοιο καθώς πιστεύει πως ήταν θέλημα θεού. Ήθελε αυτό να το μοιραστεί με φίλους και συγγενείς όπως είπε, όποιος δεν ήθελε να το δει έπρεπε απλώς να μην το βλέπει όπως θα έκανε αν έβλεπε μια εκπομπή στην τηλεόραση και δεν του άρεσε, που απλώς θα άλλαζε το κανάλι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved