Εντεκάχρονη κυοφορεί το παιδί του συντρόφου της μητέρας της!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Χιλή η ιστορία μιας εντεκάχρονης, η οποία κυοφορεί το μωρό του συντρόφου της μητέρας της, ο οποίος την βίαζε.

Εντεκάχρονη κυοφορεί το παιδί του συντρόφου της μητέρας της!

Αυτό που έχει εξοργίσει περισσότερο τον κόσμο εκεί, είναι ότι παρά το γεγονός της ομολογίας του βιαστή, η μητέρα της μικρής αρνείται να το πιστέψει, λέγοντας πως η κόρη της δεν βιάστηκε αλλά έκανε μαζί του σεξ επειδή το ήθελε. Όσο για την πιτσιρίκα;

Παρά τη αγριότητα που βίωσε, θέλει να μεγαλώσει αυτό το παιδί!
«Θα είναι σαν να κρατάω μια κούκλα στα χέρια μου. Θα αγαπώ το μωρό πάρα πολύ παρότι προέρχεται από τον άνδρα που με πλήγωσε», δήλωσε η εντεκάχρονη.

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της χώρας, Σεμπαστιάν Πινέρα δήλωσε ότι θα αντιταχθεί στην πιθανή χαλάρωση του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις ακόμη κι αν είναι ανάγκη. «Ζήτησα από τον υπουργό Υγείας να ασχοληθεί προσωπικά με την υγεία του κοριτσιού. Είναι 14 εβδομάδων έγκυος και χθες μας εξέπληξε όλους με λόγια που έδειχναν βάθος και ωριμότητα, όταν είπε πως παρά τον πόνο που της προκάλεσε ο άνδρας που τη βίασε, θέλει να γεννήσει και να φροντίσει το μωρό της», είπε.

Η μικρή παρακολουθείται από ψυχολόγο, ο οποίος δήλωσε: «Είναι πολύ πιθανό να λέει πως θέλει το μωρό όπως θέλει μία κούκλα. Το έχουμε συναντήσει αυτό σε έρευνες. Αυτό που λέει ο Πρόεδρος δεν πλησιάζει την ψυχολογική αλήθεια ενός 11χρονου κοριτσιού, είναι μια υποκειμενική άποψη που δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική τεκμηρίωση», δήλωσε ο Τζόρτζιο Αγκοστίνι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved