Μετέφεραν έμβρυο σε λάθος μήτρα!‏

Μια μητέρα στην Αμερική, η οποία έμεινε έγκυος με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, αφού έφερε εις πέρας την εγκυμοσύνη και γέννησε, έπρεπε να παραδώσει το μωρό στους βιολογικούς του γονείς, καθώς η κλινική όπου έκανε την εξωσωματική τοποθέτησε λάθος έμβρυο στη δική της μήτρα!

Μετέφεραν έμβρυο σε λάθος μήτρα!‏

Το μπέρδεμα έγινε σε μια κλινική στο Μίτσιγκαν επειδή οι δύο γυναίκες είχαν το ίδιο επίθετο.
Η Σέινον Μόρελ και ο σύζυγός της Πόλ, είχαν αφήσει στην κλινική 6 γονιμοποιημένα έμβρυα και ακολούθησε μια πετυχημένη εγκυμοσύνη όπου είχαν χρησιμοποιηθεί κάποια από τα έμβρυα. Η γυναίκα γέννησε δίδυμα κοριτσάκια το 2006.

Μετά από μερικά χρόνια, όμως, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από την κλινική που τους σόκαρε. Σ' αυτό τους ενημέρωναν πως όλα τα έμβρυα που είχαν αφήσει στην κλινική, είχαν τοποθετηθεί σε μια άλλη γυναίκα η οποία είχε μείνει έγκυος.

«Ήταν το χειρότερο πράγμα το οποίο εγώ και ο άντρας μου έπρεπε να αντιμετωπίσουμε» δήλωσε η Σέινον. Η Κάρολιν Μόρελ ήταν εκείνη στην οποία είχαν τοποθετηθεί τα έμβρυα. Έμεινε έγκυος και για περίπου 8 μήνες κυοφορούσε το μωρό της Σέινον και του Πόλ το οποίο και τους παρέδωσε μόλις 30 λεπτά μετά τη γέννησή του. Η Κάρολιν, μάλιστα, είχε μάθει από τον πρώτο μήνα ότι το μωρό δεν ήταν δικό της.

Και οι δύο μεριές έγραψαν βιβλίο για αυτή την εμπειρία τους αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει αν τελικά θα κινηθούν νομικά εναντίον της κλινικής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved