Αληθινές ιστορίες γυναικών που γέννησαν ενώ τους είπαν ότι έχουν αποβάλει!

Σε περισσότερες από 400 γυναίκες κάθε χρόνο, λένε πως η εγκυμοσύνη τους δεν προχώρησε και πως έχουν αποβάλει.

Αληθινές ιστορίες γυναικών που γέννησαν ενώ τους είπαν ότι έχουν αποβάλει!

Είναι ένα συχνό φαινόμενο το οποίο γίνεται γιατί κάνουν λάθος διάγνωση βλέποντας τον υπέρηχο. Τελικά οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια εγκυμοσύνη κανονική και γεννούν φυσιολογικά και υγιή μωρά.

Η Στέισυ 30 ετών ήταν έγκυος και στην 11η εβδομάδα άρχισε να αιμορραγεί. Ο σύντροφός της τότε κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ένα ασθενοφόρο πήγε να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι βρίσκεται σε διαδικασία αποβολής και καλύτερα να πάει στο σπίτι της να ξαπλώσει και να αφήσει την φύση να συνεχίσει την διαδικασία. Η Στέισυ είχε σοκαριστεί και δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει. Δεν ήθελε καν να μπει μέσα στο σπίτι. Ο σύντροφός της ήταν στοργικός και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε ώστε να την βοηθήσει να το ξεπεράσει, όμως η Στέισυ δεν μπορούσε με τίποτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν στον χωρισμό. Μετά από μερικές εβδομάδες από τον χωρισμό τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους! Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που είχε την αποβολή και κατάλαβε πως η περίοδός της δεν είχε έρθει όπως θα έπρεπε. Αποφάσισε να πάρει κάποιο τεστ εγκυμοσύνης. Μάλιστα έκανε 6 και όλα βγήκαν θετικά. Χάρηκε πολύ για το πόσο γρήγορα έμεινε έγκυος και πάλι.

Πηγαίνοντας για υπέρηχο είδαν ένα αρκετά μεγάλο μωρό και όχι ένα μικρό έμβρυο όπως θα περίμενε. Στην πραγματικότητα όπως της είπαν ήταν έγκυος σε δίδυμα και απέβαλε μόνο το ένα. Έτσι το άλλο συνέχισε να αναπτύσσεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο σύντροφός της εκνευρίστηκε πολύ που δεν είχαν καταλάβει νωρίτερα ότι κυοφορούσε δίδυμα. Τελικά γέννησε με καισαρική τομή ένα αγοράκι ενώ αργότερα έκανε ακόμα ένα παιδί!

Η Λίντα πάλι, ήταν έγκυος σε δίδυμα και το ήξερε από την αρχή. Η χαρά της ήταν μεγάλη μέχρι την στιγμή που άρχισε να αιμορραγεί. Πήγε στο νοσοκομείο όπου της έκαναν υπέρηχο και της είπαν ότι έχει χάσει το ένα από τα μωρά. Μέχρι να περάσουν οι μέρες η Λίντα κόντευε να καταρρεύσει. Έφτασε ο καιρός και πήγε να κάνει τον υπέρηχο όταν εκεί που περίμενε τα άσχημα νέα και ήταν προετοιμασμένη για αυτό, την ενημέρωσαν πως και τα δύο μωρά είναι ζωντανά. Σε όλη την εγκυμοσύνη η Λίντα φοβόταν ότι θα τα χάσει.

Τελικά γέννησε στις 34 εβδομάδες και χρειάστηκαν να μπουν στην εντατική φροντίδα για αρκετό καιρό όμως πλέον είναι καλά και η Λίντα όπως λέει τα έχει κακομάθει..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved