Απίστευτο: Ζήτησαν από μητέρα και παιδί με ειδικές ανάγκες να φύγουν από παράσταση γιατί η μικρή γελούσε δυνατά

Η Σαμάνθα Τόρρες έχει μια μικρή κορούλα 5 ετών, η οποία γεννήθηκε έχοντας μια χρωμοσωμική ανωμαλία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει.

Απίστευτο: Ζήτησαν από μητέρα και παιδί με ειδικές ανάγκες να φύγουν από παράσταση γιατί η μικρή γελούσε δυνατά

Για πρώτη φορά λοιπόν η Σαμάνθα αποφάσισε να πάει την κόρη της στο θέατρο και να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας». Η μικρή με το που ξεκίνησε η παράσταση άρχισε να κάνει διάφορους ήχους χαράς και ενθουσιασμού.

Αν και κανένας τριγύρω δεν ενοχλήθηκε από την μικρή το προσωπικό του θεάτρου της είπε πως πρέπει να φύγει χωρίς να της εξηγήσουν τον λόγο. Από την μεριά του το προσωπικό του θεάτρου ισχυρίζεται ότι δεν της είπαν να φύγει αλλά της είπαν να καθίσει σε άλλες θέσεις. Ο υπεύθυνος του θεάτρου είπε πως είναι σημαντικό σε μια παράσταση να μπορούν όλοι να ακούσουν καλά και πως ο κόσμος ενοχλημένος κοιτούσε τριγύρω να δει από που προέρχονται οι ήχοι.

Από την δική της πλευρά η μητέρα λέει πως μόνο οι υπάλληλοι ενοχλήθηκαν και πως θα πρέπει να κάνουν κάποια μαθήματα ευαισθησίας. Η ίδια μάλιστα συνεργάζεται με το Rhode Island για αναπτυξιακές αναπηρίες και βοηθάει τον κόσμο για το πως να προετοιμαστούν και να αποδεχθούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η εισαγγελέας είπε ότι η ιστορία θα έχει ένα αίσιο τέλος καθώς όσα έγιναν παραβιάζουν τους Αμερικάνικους νόμους για τις διακρίσεις σε χώρους δημόσιας στέγασης και αποκλεισμό, άνιση μεταχείριση και διαχωρισμό όσο αναφορά άτομα με ειδικές ανάγκες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved