Τραγική ιστορία: Μωρό βρέθηκε νεκρό σε σκουπιδοτενεκέ! (βίντεο)

«Πήγα το πρωί να πετάξω τα σκουπίδια μου στον σκουπιδοτενεκέ και διαπίστωσα πως δεν ήταν άδειος. Κοίταξα μέσα και νόμιζα ότι ήταν ένα άρρωστο αστείο κάποιου και ότι μου είχαν βάλει μία κούκλα με αίματα για να με τρομάξουν. Τελικά, όμως, διαπίστωσα πως επρόκειτο για πραγματικό μωρό που ήταν νεκρό και μάλιστα είχε και τον ομφάλιο λώρο πάνω του. Ποιος μπορεί να έκανε ένα τέτοιο έγκλημα;»

Τραγική ιστορία: Μωρό βρέθηκε νεκρό σε σκουπιδοτενεκέ! (βίντεο)


Αυτή ήταν η σοκαριστική διήγηση ενός κατοίκου γειτονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος έντρομος είδε χθες το πρωί το νεκρό μωρό στον σκουπιδοτενεκέ του. Μία άλλη γειτόνισσα η οποία χρησιμοποιεί τον ίδιο σκουπιδοτενεκέ, επεσήμανε πως το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε τίποτα μέσα στον τενεκέ και πως ό,τι έγινε, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο άνθρωπος που βρήκε το νεκρό μωρό είναι παππούς ενός έφηβου κοριτσιού και σύντομα θα αποκτήσει και άλλα εγγόνια από τα παιδιά του, γι' αυτό και του ήταν αδύνατον να πιστέψει αυτό που αντίκριζε μπροστά του χθες το πρωί. Σοκαρισμένος, ξέσπασε σε κλάματα λίγο αφότου μίλησε στους δημοσιογράφους και ζήτησε να αποσυρθεί στο σπίτι του, φανερά κουρασμένος ψυχολογικά απ' ό,τι του είχε συμβεί αλλά και τη μακάβρια εικόνα που αντίκρισε! Δείτε τον άτυχο άντρα στο παρακάτω βίντεο να διηγείται τα όσα έζησε...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved