Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί- Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

Mε ένα γλυκό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί- Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

Μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανάρτησε, η κοιλίτσα της είναι πολύ φουσκωμένη.

«Γεια σου μικρό. Σε ξέρω, αλλά μόνο επειδή σε αισθάνομαι. Πώς είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, ήδη; Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι πρόκειται για το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νοιώσει ποτέ. Μοιραζόμαστε ήδη αυτό το σώμα εδώ και αρκετό καιρό, και έχουμε ήδη βιώσει τόσα πολλά μαζί. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε... Με αγάπη, οι γονείς σου.»

nikkki

Αυτό ήταν το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού Nikki Reed που είναι παντρεμένη με τον Ian Somerhalder και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

ian2


Ο σύζυγός της με δική του ανάρτησε εξήγησε και τους λόγους που θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη. Eγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Για τους φίλους μας, την οικογένεια και τον υπόλοιπο κόσμο. Στα 38 χρόνια μου ποτέ στη γη δεν έχω βιώσει κάτι πιο ισχυρό και όμορφο από αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο συναρπαστικό από αυτό το επόμενο κεφάλαιο και θέλαμε να το πληροφορηθείτε από εμάς πρώτα.

ian


Αυτή ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας και θέλαμε να το κρατήσουμε μεταξύ των τριών μας για όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι θα μπορούσαμε να το απολαύσουμε.. το μικρό μας μεγαλώνει τόσο γρήγορα ... γιατί αυτό συμβαίνει, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστώ για την θετική ενέργειά σας. Με αγάπη, Ian.»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2015 και πρόσφατα γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο γάμου του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved