Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της τρεις μήνες μετά τα νέα της γέννησής του

Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και με μια ανάρτηση στο Instagram τον Φεβρουάριο (2017), έκανε το διαδίκτυο να αναρωτιέται «Πότε ήταν έγκυος;».

Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της τρεις μήνες μετά τα νέα της γέννησής του

Αυτή τη φορά και μερικούς μήνες αργότερα, δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη και μας δείχνει μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσώπου του. Το μωρό είναι στο καρότσι και τα δίδυμα μικρά της στέκονται μπροστά του και τον παρακολουθούν. «The reunion», σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός που ακόμη δεν έχει πει τίποτε για το νέο μέλος της οικογένειά της.

18252207 114521542449380 4589400670079025152 n

Στη πρώτη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες τα δίδυμα αγόρια της ήταν μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. «Ο Marco και εγώ με χαρά μπορούμε να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας Zen. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι... τρία αγόρια στην οικογένειά μας... #threeboys... ω Θεέ μου!».

ξανα μαμα ζοε σαλντανα

Η ίδια δεν έχει γράψει περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πότε γεννήθηκε το παιδί, ούτε πόσα κιλά αλλά ούτε ανακοίνωσε ποτέ ότι ήταν έγκυος και κανείς δεν την είδε με φουσκωμένη κοιλίτσα πέρα από το 2015 που κυοφορούσε τα δίδυμα αγόρια της.

H Zoe Saldana, ποτέ δεν ήταν ανοιχτή με την προσωπική της ζωή και όταν δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο φρόντιζε να κρύβει τα πρόσωπά τους.

zoe1

Φήμες τη θέλουν να έχει αποκτήσει το τρίτο της παιδί με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Αναμένουμε λοιπόν, το τι θα πει η ίδια σε κάποια της συνέντευξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved