Σε αθλητικό event λίγο πριν γεννήσει!

Η μέλλουσα μανούλα ποζάρει με τα αθλητικά της!

Σε αθλητικό event λίγο πριν γεννήσει!

Ολα τα μάτια έπεσαν πάνω της όταν η 26χρονη tv persona εμφανίστηκε στο Be:Fit event του Λονδίνου.

Με την μεγάλη της πια κοιλίτσα έκανε την εμφάνισή της παρόλο που ετοιμάζεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα. Οπως φαίνεται αυτό δεν την σταματάει από το να προτιμά κολλητά ρούχα που τονίζουν την ευτυχισμένη φάση της ζωής της ...

Μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και ένα διάφανο τζάκετ ήταν οι επιλογές της για το αθλητικό event, ενώ το λουκ ολοκλήρωσαν τα λευκά/γκρι αθλητικά της παπούτσια.

Είναι εμφανές το πόσο λάμπει από ευτυχία, γι αυτό άλλωστε και εμφανίζεται τελευταία με ελάχιστο μακιγιάζ.

Το Sportswear στυλ εξαπλώνεται διαρκώς και όχι μόνο σε ώρες γυμναστηρίου, αντιθέτως πολλά κομμάτια κάνουν την εμφάνισή τους για λες τις ώρες της μέρας.

βικκ

Η Binky Felstead, έδειξε τον τρόπο για το sports chic look, φορώντας αυτό το μπουφαν πάνω απο το αθλητικό της κολάν και αναβαθμίζοντας έτσι στυλιστικά το σύνολό της.

βικκ

Εξάλλου η γυμναστική και η η υγιεινή διατροφή είναι γνωστό ότι ανήκουν στον τρόπο ζωής της μέλλουσας μαμάς, αφού στη σειρά που πρωταγωνιστεί, Made In Chelsea, οι fans την έχουν δει να χάνει βάρος και να πέφτει από νούμερο 12 σε 8!

βικκ

Πρόσφατα ήταν σε ταξίδι με τον αγαπημένο της και γέμισε το Instagram πόζες με την φουσκωμένη κοιλίτσα στην άμμο, με το μαγιό της και με τον αγαπημένο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved