Διάσημη μαμά θηλάζει την 3 ετών κόρη της και διχάζει τους θαυμαστές της

Η διάσημη μαμά, είναι υπέρμαχος του θηλασμού αλλά οι θαυμαστές της, διχάστηκαν με την τελευταία φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει την 3 ετών κορούλα της.

Διάσημη μαμά θηλάζει την 3 ετών κόρη της και διχάζει τους θαυμαστές της

Τη Δευτέρα, η 32χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται στον κήπο της και να θηλάζει την 3 ετών κόρη της Σοφία.

Οι θαυμαστές της πραγματικά διχάστηκαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, που έγραφε: «Τίποτε άλλο παρά μόνο αγάπη. Ο @ivetteivens απαθανατίζει μόνο της πιο όμορφες στιγμές!». Και παρά το γεγονός ότι αρκετοί από τους θαυμαστές της σοκαρίστηκαν με τη φωτογραφία, κάποιοι άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν.

tamara 2

Κάποια μαμά σχολίασε: «Θηλάζω αλλά δε βλέπω το λόγο να το κάνω δημόσια και συνέχεια. Το καταλάβαμε τι θες να πεις. Αρκετά όμως!».

Μία άλλη παρακάτω σχολίασε: «Είμαι σίγουρη ότι η Sophia θα λατρέψει αυτή τη φωτογραφία όταν θα είναι 15 ετών και θα δεχτεί τον χλευασμό των συμμαθητών της στο σχολείο. Μπράβο που είσαι μια θηλάζουσα μαμά αλλά πρέπει να το βλέπει όλος ο κόσμος; Είναι μόνο 3!».

Ενώ κάποια άλλη έγραψε: «Γιατί πιστεύει ότι θέλουμε να τη βλέπουμε να θηλάζει και να ξέρουμε ότι θηλάζει ακόμη;».

tamara 3

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί θαυμαστές που στάθηκαν στο πλευρό της. «Απλά αγνόησε αυτούς που σε κατακρίνουν. Απλά ζηλεύουν τον δεσμό σας!», έγραψε μία μαμά ενώ μια άλλη σχολίασε, «Υπέροχη φωτογραφία. Θηλάζω το 4 μηνών μωρό μου και νομίζω ότι είναι το πιο υπέροχο πράγμα που μπορείς να κάνεις για το παιδί σου!».

Μια τρίτη συμπλήρωσε: «Όμορφη!!!!».

Η Τamara Ecclestone, απέκτησε τη μικρή Sophia το 2014 με τον σύζυγό της Jay Rutland, γιορτάζοντας τα πρώτα της γενέθλια ξοδεύοντας 70.000 λίρες Αγγλίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η χρυσή κληρονόμος, δημοσιεύει φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της. Πριν μερικούς μήνες έκανε το ίδιο, δημοσιεύοντας φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, που τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της, στο προσωπικό της τζετ.

tamara 1

Πριν ένα χρόνο η ίδια είχε παραδεχτεί ότι έχει σκοπό να θηλάσει την κόρη της μέχρι η μικρή να αποφασίσει ότι δε θέλει να συνεχίσει.

H Tamara Ecclestone, είναι κόρη του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved