Αγγελική Δαλιάνη-Μάνος Παπαγιάννης: γονείς για δεύτερη φορά-Δείτε το βίντεο

Ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά. Η Αγγελική Δαλιάνη θα γίνει ξανά μαμά και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αγγελική Δαλιάνη-Μάνος Παπαγιάννης: γονείς για δεύτερη φορά-Δείτε το βίντεο

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε και βίντεο από το ραντεβού της στο ιατρείο του γυναικολόγου της. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το μωρό που μεγαλώνει στην κοιλίτσα της, ενώ ακούγεται και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης να κάνει σχόλια.

aggeliki

Η ευτυχία φαίνεται ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της αγαπημένης μας ηθοποιού που κάτω από το βίντεο σχολιάζει: «Mommy again!!!!
.
.
.

#pregnancy #announcement #mommy #mommylifestyle #itsnotajoke #baby #sohappy #mynewlife #feelingblessed @manospapagiannis,»

Αν και από το υπερηχογράφημα και το μέγεθος του εμβρύου φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media από τις διακοπές του Πάσχα στις Ηνωμένες Πολιτείες με την οικογένειά της, δεν μαρτύρησαν το μυστικό της.

17932563 1661217617514404 391897821386637312 n

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει μια κόρη. Τη Μαρία Λυδία, η οποία ήταν και παρανυφάκι στο γάμο τους το Σεπτέμβριο του 2009. Η κόρη τους, Μαρία-Λυδία, γεννήθηκε το Μάιο του 2009 και είναι πλέον 8 χρόνων. «Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» είχε πει η Αγγελική Δαλιάνη σε συνέντευξή της πριν μερικά χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved