Eva Longoria: H αποκάλυψη για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της των παπαράτσι έκαναν την περασμενη Δευτέρα το γύρο του διαδικτύου! Πριν λίγες ώρες, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει στους fan της.

Eva Longoria: H αποκάλυψη για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι υποψίες ότι η Eva Longoria και ο εδώ και ένα χρόνο σύζυγός της Jose Baston περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, έγιναν ιδιαίτερα έντονες μετά από φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές της.

Μόλις χθες η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί, για αυτήν ειδικά τη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το πλάι και τη δείχνει με την κοιλίτσα αισθητά φουσκωμένη.

3F54A83A00000578 4430622 Not pregnant Eva Longoria took to SnapChat L to dispel rumors sp m 80 1492730775223

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Χονολουλού και η ίδια η ηθοποιός μετά τον σάλο, δήλωσε στο Snapchat

"'Ειδα τις φωτογραφίες μου σε μια βάρκα. Πρέπει να σας πω ότι το μόνο που είχα φάει είναι τυρί" σχολίασε χαριτολογώντας.

"'Ολοι λένε ότι είμαι έγκυος και δεν είμαι, αλλά προφανώς έχω δυσανεξία στη λακτόζη", είπε περπατώντας στην παραλία.

"'Ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί όλη μου η οικογένεια μου τηλεφωνεί για να μάθει...πόσο έγκυος ειμαι. Ναι φαίνεται έτσι, αλλά αυτό που ειναι στην κοιλιά μου είναι μόνο μία μπάλα, είναι μόνο μία μπάλα τυρί! "

Και συνέχισε "Σοβαρά, φαίνομαι τόσο παχιά. Αλλά ξέρετε κάτι; Συμβαίνει αυτό στον κόσμο. Ολοι έχουν φουσκώματα. Σήμερα δεν είμαι έτσι. Αλλά ετοιμάζομαι να πάω να φάω ένα pancake. Αυτό είναι το στομάχι μου πριν το pancake. Αυτά εινα τα νέα. Δεν ειμαι έγκυος λοιπόν, τρώω πολύ τυρί, πίνω πολύ κρασί, τρώω πολλά pancakes. Θα δείτε και την κοιλιά μου αφού τα φάω."

Longoria2

Αργότερα μάλιστα ανέβασε ενα βιντεάκι και περνώντας την καμερα από το σώμα της είπε "σήμερα, δεν εχω κοιλίτσα", ενώ μόλις είχε ενημερώσει τους fan ότι είχε κάνει και γυμναστική.

Longoria2

Το ζευγάρι είναι στη Χαβάη εδώ και μία βδομάδα για τα γενέθλια του συζύγου της που έκλεισε τα 49 του χρόνια. Παντρευτηκαν στις 21 Μαϊου του 2016, στο Μεξικό, ενώ ήταν ζευγάρι από το 2013. Αυτό την κάνει φυσικά και θετή μητέρα των τριών παιδιών του συζύγου της, που έχει με την Natalia Esperón. Την Natalia, τη Mariana και τον Jose.

Πάντως η ίδια έχει πει ότι δεν επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογένεια της στην παρούσα φάση. Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό «InTouch» και είχε πει πώς δεν είναι στα άμεσα πλάνα της μία εγκυμοσύνη. «Όλοι μου λένε πως λάμπω, αλλά πραγματικά δεν είμαι έγκυος, είμαι απλά ερωτευμένη», είχε πει στην συνέντευξή της, τονίζοντας «Με τον Jose δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης αυτή τη στιγμή, είμαστε μόλις τέσσερις μήνες παντρεμένοι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved