Χθες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και σήμερα φωτογραφίζεται γυμνή δείχνοντάς μας την κοιλίτσα

Χθες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η γνωστή ηθοποιός και σήμερα μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο μπάνιο.

Χθες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και σήμερα φωτογραφίζεται γυμνή δείχνοντάς μας την κοιλίτσα

Τα παιδιά μας δεν μας αφήνουν ήσυχες ούτε στο ντους και αυτό το ξέρει πολύ καλά η γνωστή ηθοποιός που απολαμβάνει το μπάνιο της παρέα με τον 3 ετών γιο της.

Η μέλλουσα μαμά, δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο μικρός φαίνεται ότι είναι κατενθουσιασμένος από τον ερχομό του νέου μωρού στην οικογένεια. Φορώντας γυαλιά και παίζοντας με τα παιχνίδια του στην ντουζιέρα χαμογελά στην κάμερα όπως ακριβώς θα έκανε ο «τρελιάρης» μπαμπάς του.

jenny mollen



«Αχ, οι χαρές του να περιμένεις δεύτερο παιδί! #motherhood», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η 37χρονη, που για μια ακόμη φορά με το χιούμορ της δείχνει πώς είναι η μητρότητα μέσα από τα emojis που χρησιμοποίησε στο τέλος του σχολίου της. Ένα μαχαίρι, ένα τσιγάρο, ένα χάπι και ένα ποτήρι με martini είναι αυτά που πρόσθεσε στο τέλος για να δώσει μια άκρως χιουμοριστική διάσταση στο post της.

Η Jenny Mollen και ο σύζυγός της Jason Biggs, ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς πριν μερικά 24ωρα μέσα από μια ξεκαρδιστική φωτογραφία.

jason biggs 600

Οι δυο τους, όπως φαίνεται ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved