Γονείς για 2η φορά με φυσιολογική σύλληψη μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού με εξωσωματική

Τον Ιανουάριο του 2016 έφεραν στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση το πρώτο τους παιδί και τώρα το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του.

Γονείς για 2η φορά με φυσιολογική σύλληψη μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού με εξωσωματική

Οι δυο τους το αποκαλούν το μικρό τους «θαυματάκι» μιας και η σύλληψη έγινε φυσιολογικά και όχι με εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα νέα έκανε γνωστά η μέλλουσα μανούλα αργά τη Δευτέρα, 3/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να κάθεται στα γόνατα, έχοντας σηκωμένη τη μπλούζα της και η 15 μηνών κόρη της κρατά με τα χεράκια της τρυφερά τη στρογγυλή κοιλίτσα της μαμάς της.

mcfly izzy 2

«O Harry, η Lola και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε τα νέα μαζί σας. Μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση της Lola, οι περισσότεροι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι θα μείνω έγκυος φυσιολογικά την επόμενη φορά!Αναρωτιόμουν πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμασταν τόσο τυχεροί, αλλά το θαύμα συνέβη! Θέλω να δώσω και στους άλλους την ελπίδα ότι απίστευτα πράγματα μπορεί να συμβούν!».

Εκτός από τη μέλλουσα μαμά, φωτογραφία δημοσίευσε και ο Harry Judd, o τραγουδιστής του αγγλικού συγκροτήματος McFly. Στη φωτογραφία μαμά και κόρη φορούν τζιν σαλοπέτες και κρατούν τις κοιλίτσες τους. Ο ίδιος έγραψε από κάτω: «Lola, που είναι το μωρό;».

mcfly izzy 1

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 και τον Δεκέμβριο του 2012 παντρεύτηκε. Έκτοτε έκαναν αρκετές προσπάθειες για να αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό. Το 2014 και ενώ η Izzy έμεινε έγκυος, απέβαλε κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Η ίδια πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών υποδέχτηκε τη Lola τον Ιανουάριο του 2016.

mcfly izzy 3

Σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε πει για την πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου του: «Όλα όσα περάσαμε άξιζαν τον κόπο γιατί στη ζωή μας ήρθε ένα υπέροχο πλάσμα. Η εξωσωματική γονιμοποίηση μας έδωσε αυτή την υπέροχη οικογένεια!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved