Μια βόλτα με την 7χρονη κόρη μου, δύο καφέδες και μια εμπειρία αξέχαστη!

Δευτέρα απόγευμα. Η κόρη μου έχει τελειώσει όλα τα μαθήματά της και σκεφτόμαστε τι να κάνουμε για να περάσει η ώρα μας.

Μια βόλτα με την 7χρονη κόρη μου, δύο καφέδες και μια εμπειρία αξέχαστη!

«Μαμά, θες να πάμε κάπου μια βόλτα οι δυο μας;», με ρώτησε η μικρή μου και χωρίς να το σκεφτώ και πολύ, μιας και είχα ανάγκη βγω έξω και να απολαύσω ένα χαλαρωτικό ζεστό καφεδάκι μακριά από το σπίτι αλλάζοντας παραστάσεις, φορέσαμε παπούτσια, μπουφάν, άρπαξα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, την τσάντα μου και βγήκαμε.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

«Μαμά, δεν θέλω να πάμε για καφέ γιατί μόνο εσύ πίνεις και εμένα μου δίνεις μόνο χυμό!!!», ξανά είπε η μικρή μου στο αυτοκίνητο όταν της είπα ότι πάμε για «καφέ». Δεν ήθελα να μου χαλάσει τη διάθεση και να έχω γκρίνια... έτσι σκέφτηκα τα ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Κάπου είχα διαβάσει στη δουλειά για το «Babyccino», ένα ρόφημα που ακούγεται σαν καφές (αλλά δεν είναι) και απευθύνεται στα παιδιά.

nicole1

«Αν πιείς καφέ;», της είπα και αμέσως το πρόσωπό της έλαμψε από ευτυχία. «Τι; Εγώ και η μαμά μου θα πιούμε καφέ; Αλήθεια μου λες μαμά;» και αφού κούνησα το κεφάλι μου, δυνάμωσα τη μουσική και κατευθυνθήκαμε στον κοντινότερο ΓΡΗΓΟΡΗ.

nicole2

Μπήκαμε μέσα, κατευθυνθήκαμε στην κοπέλα και της ζήτησα ένα διπλό γλυκό cappuccino για εμένα και ένα babyccino choco για την Νικόλ. Η αλήθεια, είναι ότι είχα απορία για αυτό το babyccino. Ήθελα να δω και εγώ πώς είναι, τι είναι, τι γεύση έχει και φυσικά ποια θα ήταν η αντίδραση της μικρής μου.

nicole3

Όταν είδε το ρόφημά της ενθουσιάστηκε... «Μαμάααααα!!!! Αλήθεια μου είπες!! Καφές είναι και ο δικός μου όπως και ο δικός σου!!!!». Καθίσαμε για περίπου 40 με 45 λεπτά, της είπα τα νέα μου από τη δουλειά, μου είπε τα δικά της για το σχολείο, μιλήσαμε για μόδα, για μαλλιά, για το survivor (που στο σχολείο είναι το hot θέμα αυτή την περίοδο) και επιστρέψαμε στο σπίτι.

nicole

Πραγματικά, ήταν από τις ωραιότερες βόλτες της ζωής μου. Πέρασε όμως, ωραία και το κορίτσι μου. Για πρώτη φορά απόλαυσα στην κυριολεξία τον καφέ μου και το κορίτσι μου το ρόφημά της, που είχε φτιαχτεί με ζεστό γάλα και αφρόγαλα (babyccino), και απλά στο babyccino choco, που ήπιε και η Νικόλ, είχε προστεθεί και λίγη σοκολάτα στο γάλα.

nicole5

Ειλικρινά, δεν περίμενα μια βόλτα και ένα babyccino να με φέρουν ακόμη πιο κοντά με το κορίτσι μου. Ένιωσα σαν να είχα πάει βόλτα με κάποια φίλη μου. Σίγουρα, αυτές οι βόλτες θα πολλαπλασιαστούν καθώς με χαλαρώνουν σαν μαμά αλλά ενισχύουν ακόμη περισσότερο το δέσιμο με το παιδί μου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved