Να τους ζήσει! Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν μερικές ώρες

Ο διάσημος μπαμπάς εδώ και μερικές ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς υποδέχτηκε την μικρή του κόρη.

Να τους ζήσει! Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν μερικές ώρες

Τα νέα έκανε γνωστά ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μην ανησυχείς μικρό μου κορίτσι, μπορείς να με κρατάς όσο πιο σφιχτά μπορείς και για όσο θες, είμαι ήδη δικός σου και ποτέ δεν θα σε αφήσω!», έγραψε ο τρελαμένος από χαρά μπαμπάς, κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε το μικροσκοπικό χεράκι της κόρης του να κρατά το δάχτυλό του και συνέχισε, «Τώρα έχω στη ζωή μου δύο υπέροχες γυναίκες. Ο γιος μου και εγώ είμαστε τυχερά αγόρια!».

17265822 380264685688158 1587558171893825536 n

Το μωράκι ήρθε στην οικογένεια ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου αδερφού του, των οποίων μάλιστα τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη!

Ο Chad Michael Murray και η σύζυγός του, Roemer, επιβεβαίωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Νοέμβριο ενώ τον Ιανουάριο ο 35χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του και της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλίτσα, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας John Wick: Chapter 2.

MURRAY

Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν δημοσιεύει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media παρά μόνο ό,τι εκείνοι θέλουν, όταν θέλουν και όποτε θέλουν ενώ έχουν καταφέρει να κρυφτούν πολλές φορές από τους παπαράτσι.

SARAH ROEMER
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved