O γιος του πασίγνωστου ζευγαριού έκλεισε τα 18!

Ηταν ο πρώτος από τα 4 παιδιά τους, και γεννήθηκε λίγους μήνες πριν τον γάμο τους.

O γιος του πασίγνωστου ζευγαριού έκλεισε τα 18!

Ο μικρός, ήδη πολύ γνωστός και ο ίδιος, έγινε 18 ετών και οι περήφανοι γονείς του φυσικά δεν άφησαν αυτή τη σπουδαία μέρα χωρίς να το γιορτάσουν.

Γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες του πρωτότοκου τους, και παραέχθηκαν ότι είναι ευλογημένοιο που έχουν έναν τόσο ταλαντούχο γιο!

Ο λόγος για τους David & Victoria Beckham που γιόρτασαν τα 18α γενέθλια του Brooklyn.

β5

Πρώτος ο μπαμπάς, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία του ίδιου να κρατά τον νεογέννητο γιο του, σχολιάζοντας «18 χρόνια πριν τέτοια μέρα αυτός ο μικρός τύπος ήρθε στη ζωή μας. Το να πούμε ότι είμαστε ευλογημένοι είναι λίγο».

β7

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Από την πρώτη μέρα ποτέ δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ο μόνος τρόπος να αποκοιμηθεί ήταν να τον βγάζω βόλτα με το αυτοκίνητο και να ακούει Boyzone... Ευτυχώς τώρα πια κοιμάται όλη νύχτα χωρίς τραγούδια...»

β1

Τελείωσε δε, γράφοντας πως ειναι περήφανος που στην καριέρα του είχε τον γιο του να μεγαλώνει μαζί του, και είναι ακόμη πιο περήφανος που έχει γίνει ένας όμορφος, έξυπνος και ευγενικός άνθρωπος. Τέλος, έγραφε: «Χρόνια Πολλά, τώρα μπορείς επίσημα να πάς τον μπαμπά για ένα ποτό στην παμπ.»

β3

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 900.000 likes και ο λογαριασμός κατακλύστηκε από ευχές.

H Victoria έφτιαξε μια συλλογή 13 φωτογραφιών και τις δημοσίευσε ως ένα μικρό βιντεακι, που έδειχνε τον γιο της σε διάφορες πόζες από την παιδική του ηλικία.

β2
β4

Στο ίδιο πλαίσιο με τον σύζυγό της, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο του και έγραψε πόσο περήφανη είναι για τον χαρακτήρα του.

β8

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γονείς του ήταν μόλις 24 όταν ο Brooklyn ήρθε στη ζωή τους.

β0
β6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved