Δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ: «Η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης στα υιοθετημένα μου παιδιά»

Η σταρ του Χόλιγουντ μιλάει για την προσωπική της ερμηνεία στην τελευταία της ταινία.

Δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ: «Η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης στα υιοθετημένα μου παιδιά»

Εχει υιοθετήσει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και στην νέα της ταινία υποδύεται τη θετή μητέρα ενός παιδιού που φεύγει για να βρει σε ένα μακρινό ταξίδι τους βιολογικούς του γονείς.

Μιλώντας για το φιλμ, παραδέχθηκε ότι η υπόθεση χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές της και η ερμηνεία της ήταν απολύτως προσωπική.

Η 49χρονη ηθοποιός δηλωσε ότι ήθελε να κάνει αυτή την ταινία για τα παιδιά της, και την αφιερώνει σε αυτά.

H Nicole Kidman έχει υιοθετήσει τον Connor και την Isabella με τον Tom Cruise όσο ήταν παντρεμένη μαζί του.

2ν

Μιλώντας στην The Mirror, δήλωσε πως στηρίζει τα παιδιά που επιλέγουν να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς και θεωρεί πως η απάντηση των θετών γονιών πρέπει να είναι πως θα είναι δίπλα τους, για να τους αγαπούν και να τους στηρίζουν, όποιο κι αν είναι το 'ταξίδι' τους και η απόφασή τους.

1ν

Η Kidman υιοθέτησε τον Connor το 1992 και την Isabella το 1995, όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, ένας γάμος που διήρκησε 11 χρόνια, ξεκινώντας το 1990. Οταν το 2001 χώρισαν, διατήρησαν κοινή επιμέλεια των παιδιών.

Τόσο εκείνη όσο και ο Cruise ανήκουν στην Σαϊεντολογία και τα δύο τους παιδιά επίσης μεγάλωσαν στην αίρεση αυτή.

Αργότερα η Nicole αποφάσισε να γυρίσει στον Καθολικισμό και το 2007, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της, τώρα 22 και 24, τη φωνάζουν με το όνομά της: «Τα παιδιά μου δε με φωνάζουν μαμά, αλλά με το όνομά μου, πράγμα που μισώ και πάντα τους μαλώνω γι αυτό.»

Στον γάμο της Isabella τον Σεπτέμβριο του 2015, και οι δύο γονείς της ήταν απόντες.

Η ταινία Lion που πραγματεύεται το θέμα της υιοθεσίας και της σχέσης των γονιών με το παιδί, μετρά ήδη υποψηφιότητες για τα φετινά Οσκαρ.

3ν

Εν τω μεταξύ η Nicole έχει δύο ακόμη παιδιά από τον γάμο της με τον επόμενο σύζυγό της, Keith Urban , την Sunday Rose, 8 χρονών, και τη Faith Margaret, 5 ετών.

4ν
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved