Έκπληξη η γέννηση του τρίτου της παιδιού! Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος η γνωστή ηθοποιός

Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και η χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, έκανε το διαδίκτυο να αναρωτιέται «Πότε ήταν έγκυος;».

Έκπληξη η γέννηση του τρίτου της παιδιού! Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος η γνωστή ηθοποιός

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δίδυμα αγόρια της μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. «Ο Marco και εγώ με χαρά μπορούμε να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας Zen. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι... τρία αγόρια στην οικογένειά μας... #threeboys... ω Θεέ μου!».

ξανα μαμα ζοε σαλντανα

Η ίδια δεν έχει γράψει περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πότε γεννήθηκε το παιδί, ούτε πόσα κιλά αλλά ούτε ανακοίνωσε ποτέ ότι ήταν έγκυος και κανείς δεν την είδε με φουσκωμένη κοιλίτσα πέρα από το 2015 που κυοφορούσε τα δίδυμα αγόρια της.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση και φωτογραφίες που δημοσίευσε τους τελευταίους μήνες στα social.

zoe1
zoe2
zoe3
zoe4

H Zoe Saldana, ποτέ δεν ήταν ανοιχτή με την προσωπική της ζωή και όταν δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο φρόντιζε να κρύβει τα πρόσωπά τους.

zeugari zoe saldana

Φήμες τη θέλουν να έχει αποκτήσει το τρίτο της παιδί με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Αναμένουμε λοιπόν, το τι θα πει η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη ή στην πρώτη της εμφάνιση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved