Beyonce: Γυμνή στα Grammys 2017 εμφανίστηκε για να αποδείξει ότι είναι όντως έγκυος! (pics & vid)

Εμφανίστηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό, η εγκυμονούσα Beyonce!

Beyonce: Γυμνή στα Grammys 2017 εμφανίστηκε για να αποδείξει ότι είναι όντως έγκυος! (pics & vid)

Το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια που περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της, Jay Z, τραγούδησε τα τραγούδια «Love Drought» και «Sandcastles» από το νέο της άλμπουμ, Lemonade, για την 59η γιορτή των Grammy Awards, στο Staples Center στο Los Angeles.

beyonce 32

Στο πρόσωπό της φαινόταν η ευτυχία καθώς τραγουδούσε συνοδεία του μπαλέτου της. Δίνοντας τέλος στα σχόλια που την ήθελαν να έχει ποζάρει στις φωτογραφίες που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με ψεύτικη φουσκωμένη κοιλιά. «Θυμόσαστε τη μέρα γεννιόσασταν; Είστε ευγνόμονες;», είπε η Beyonce ξεκινώντας την εμφάνισή της στη σκηνή και συνέχισε, «Δεν μοιάζετε σε τίποτε στη μητέρα σας. Αν και θέλετε απεγνωσμένα να της μοιάσετε... !».

beyonce110

Η 35χρονη τραγουδίστρια, εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου ότι εκείνη και ο σύζυγός της θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς πρόκειται να υποδεχτούν δύο νέα μικρά στην οικογένειά τους. Οι δυο τους έχουν ήδη μια κόρη, την 5 ετών Blue Ivy.

via GIPHY

via GIPHY

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyonce εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα κατά τη διάρκεια κάποιου show. To 2011 και στα MTV Awards, η τραγουδίστρια, που ήταν έγκυος στη Blue εκείνη την περίοδο, κρατούσε συνεχώς την κοιλίτσα της και τη χάιδευε. «Θέλω να σταθείτε στα πόδια σας. Θέλω να νιώσετε την αγάπη που μελώνει μέσα μου!», είχε πει τότε στο κοινό της, πριν ξεκουμπώσει τη λαμπερή της ζακέτα και αποκαλύψει την κοιλίτσα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved