Γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

Η TV persona και σχεδιάστρια ρούχων είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες, από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

H star ανέβασε μία φωτογραφία της με την κοιλίτσα της μπροστά στο παράθυρο και έγραψε «Oh, hey. Κάθομαι απλώς δίπλα στο παράθυρο με τα εσώρουχά μου και ένα μωρό στην κοιλιά μου», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε «Στείλτε μου μήνυμα αν ξέρετε τι πρέπει να κάνω και για πόσα χρόνια θα ειμαι εγώ υπεύθυνη γι αυτό».

Στο μπλογκ της έγραψε ότι η συναίσθηση ότι μέσα της μεγαλώνει ένα πλασματάκι την τρελαινει, και ανυπομονεί να γινει μαμά!

Πρόκειται για την Whitney Port, η οποία είναι παντρεμένη με τον Tim Rosenman, από τον Νοέμβριο του 2015. Αυτο θα είναι το πρώτο τους παιδάκι. H Port έγινε γνωστή το 2006, όταν πρωταγωνίστησε στο reality The Hills, ενώ λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων "Whitney Eve" το 2009. Το 2012, την είδαμε στη θέση του κριτή για τον όγδοο κύκλο του Βρετανικού και Ιρλανδικού Next Top Model.

Η 31 ετων περσόνα, είχε καλύψει την κοιλιά της το προηγουμενο γράδυ όταν φωτογραφήθηκε για το Tommy Hilfiger's Spring '17 fashion show στος Λος Αντζελες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved