Η τελευταία εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού λίγο πριν γεννήσει

Από μέρα σε μέρα γεννάει και αποφάσισε να απολαύσει έναν πρωινό περίπατο μαζί με φίλη της.

Η τελευταία εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού λίγο πριν γεννήσει
natali portman

Η γνωστή ηθοποιός που όπως μπορείτε να δείτε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακάτω μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

natal

Η 35χρονη εθεάθη να απολαμβάνει έναν χαλαρό πρωινό περίπατο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, συντροφιά με φίλη της. Η ίδια φορούσε, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και μια ριχτή ζακέτα. Αυτό όμως, που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν η αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

natali
natalies

Αυτό πρόκειται να είναι το δεύτερο παιδί της σταρ με τον χορευτή μπαλέτου σύζυγό της, Benjamin Millepied. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχουν επίσης έναν γιο, τον 5χρονο Aleph.

natalie
natalipor

Αν και η Natalie Portman βρίσκεται στις μέρες της, δεν σταματά να εμφανίζεται σε εκπομπές που την καλούν. Πρόσφατα, ήταν καλεσμένη του Jimmy Kimmel και μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες και το το ότι τρώει για δύο αντί να κάνει κάποια δίαιτα.

natalie portman
nataliportm

«Αν πηγαίνω κάπου σκέφτομαι, "Θα έχουν αυτό το κάτι που μπορεί να λιγουρευτώ;", έτσι πριν πάω οπουδήποτε, τρώω ένα πιάτο pancakes ή ένα veggie burger ή ο,τιδήποτε, απλά για να είναι προετοιμασμένη!», αποκάλυψε. Αυτό είχε κάνει όπως είπε, πριν την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στα SAG Awards. Έφαγε στο σπίτι και έτσι δεν χρειάστηκε να φάει στην εκδήλωση.

redcarpet
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved