H διάσημη κληρονόμος με την 3 χρονη κορούλα της τραβούν και πάλι τα βλέμματα

Σπάνια αφήνει την κόρη της στις δημόσιες εξόδους της και χθες φωτογραφηθηκε για άλλη μία φορά με τη μικρούλα στους δρόμους του Λονδίνου.

H διάσημη κληρονόμος με την 3 χρονη κορούλα της τραβούν και πάλι τα βλέμματα

Η 32χρονη σταρ περπατούσε με casual chic εμφάνιση, με ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, και η δύο ετών κόρη της ήταν εξίσου εντυπωσιακή.

Τα ρούχα της ήταν σκούρα, και τη fashion διαφορά έκαναν δύο μεγάλα χρωματιστά πομπομ που κρέμονταν από την τσάντα της.

Η μικρή Sophia ήταν απίθανη με το μοχέρ παλτό της και το μπλε φορεματάκι της. Κρατούσε μαζί και ένα κουκλάκι δεινοσαυράκι.

Οσο για τη glam persona, η λεπτομέρεια που τράβηξε και πάλι την προσοχή ήταν η προσωποιημένη Hermes τσάντα, ένα δώρο του συζύγου της Jay Rutland, για τα Χριστούγεννα, που κόστισε 8.600 βρετανικές λίρες και που για πρώτη φορά την είδαμε στο Instagram της Tamara Ecclestone, και που απεικονίζει μαμά και κόρη να κοιτιούνται στα μάτια, με τη λεζάντα True Love.

Out and about: Tamara Ecclestone was once again spending some quality time with her two-year-old daughter on Wednesday, going hand-in-hand on the streets of west London
Mini fashionista: Sophia was the picture of cuteness in a mohair coat, worn over an electric blue dress
New arm candy: Tamara recently revealed she was 'obsessed' with her new Hermes Kelly bag, which her husband Jay Rutland commissioned for her this Christmas
On trend: Tamara jazzed up her bag with two multi-coloured pom poms 

H Tamara Ecclestone, κόρη του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone, στις 17 Μαρτίου 2014 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της , μετά τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2013 στο ξενοδοχείο της γαλλικής Ριβιέρας Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat παρουσία 150 καλεσμένων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved