Στυλάτη ακόμη και με τα αθλητικά της και την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Ο αγαπημένος της σκύλος είναι η πιο πιστή της παρέα, οπότε παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν θα τον άφηνε χωρίς βόλτα!

Στυλάτη ακόμη και με τα αθλητικά της και την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η 31 ετών ηθοποιός έβαλε το μαύρο φαρδύ της φούτερ, τα αθλητικά της παπούτσια και ένα μαύρο άνετο καλσόν και έφυγε από το κομμωτήριο έχοντας για παρέα τον σκύλο της, ο οποίος είναι μαζί της σχεδόν πάντα στις πρόσφατες βόλτες της.

Τα ξανθά της μαλλιά έπεφταν στους ώμους της και τα μαύρα της γυαλιά ηλίου κάλυπταν τα μάτια της, αλλά η κοιλίτσα της έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβρη, έχοντας μόλις συμπληρώσει έξι μήνες σχέσης, ενώ δύο μήνες μετά ανακοίνωσαν και τα νέα για το μωρό που περιμένουν.

Puppy love: Pregnant Amanda Seyfried took her beloved rescue dog Finn with her when she went to a salon in Los Angeles on Thursday

Η Amanda Seyfried διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μαζί με τον σύντροφό της Thomas Sadoski και παρόλο που πέρασε δύσκολα, καθώς πίστευε ότι είχε όγκο στο κεφάλι της, και λαμβάνει ψυχοφάρμακα γιατί ζει με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Protecting his mistress: The 31-year-old hid her growing baby bump under a large black hoodie. She is expecting her first child, with fiancé with actor Thomas Sadoski 

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015 όταν έπαιζαν μαζί στο The Way We Get By.

And Finn came too: Amanda and Thomas, 40, chatted as they walked the pooch in New York in December, soon after announcing their baby news 
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved