Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι: Υποδέχτηκε την κόρη του 5 μήνες νωρίτερα (βίντεο)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα δυσάρεστα αυτά νέα μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο διάσημος μπαμπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι: Υποδέχτηκε την κόρη του 5 μήνες νωρίτερα (βίντεο)

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο ίδιος και η φανερά στεναχωρημένη σύζυγός του, ανακοινώνουν τη γέννηση της κόρης τους, που ήρθε πέντε μήνες νωρίτερα.

«Έχουμε μερικά σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά μας τις τελευταίες πέντε μέρες. Ξέρουμε ότι όλοι σας μας συγχαρήκατε μόλις ακούσατε ότι θα γίνουμε γονείς σε ένα γλυκό κοριτσάκι, αλλά δυστυχώς ήρθε πέντε μήνες νωρίτερα. Είναι μόλις πέντε ημερών σήμερα, το όνομά της είναι Dakota και ζυγίζει 450 γραμμάρια!», είπε η σύζυγός του γνωστού αθλητή J.R. Smith, Jewel και συνέχισε.

«Ξέρουμε ότι δεν είμαστε ούτε η πρώτη οικογένεια που της συμβαίνει αυτό αλλά ούτε και η τελευταία. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας παρακαλούμε όλους να προσευχηθείτε και εμείς θα κάνουμε το ίδιο και για εσάς!».

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε τον ερχομό της μικρής Dakotta, τον Οκτώβριο του 2016.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved