Φοίβος Βουτσάς: Ο γιος του Κώστα Βουτσά το πιο γλυκό μωρό στο Instagram (pics)

Ο μικρός Φοίβος δεν έχει πάρει μόνο το μυαλό της μαμάς του Αλίκης Κατσαβού και του μπαμπά του, Κώστα Βουτσά... έχει ξετρελάνει εξίσου και το Instagram, μέσα από τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες που ανεβάζει τακτικά η μητέρα του.

Φοίβος Βουτσάς: Ο γιος του Κώστα Βουτσά το πιο γλυκό μωρό στο Instagram (pics)

Άλλοτε ως «Άγιος Βασίλης», άλλοτε ως «Ηθοποιός», άλλοτε ως μικρός εξερευνητής. Ο Φοίβος... κοιμάται και ονειρεύεται μέσα από τα σκηνικά που δημιουργεί η Αλίκη για εκείνον. Μιμούμενη τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν αρκετές μαμάδες στο εξωτερικό, η Αλίκη Κατσαβού, δεν φοβάται μην ξυπνήσει ο Φοίβος και έτσι τον μεταμορφώνει σε ό,τι μπορεί να ονειρεύεται.

foibos voytsas 1

Άραγε τα μωρά ονειρεύονται όταν κοιμούνται ή όχι; Η ίδια μας δίνει την απάντηση μέσα από τις περιπέτειες-φωτογραφίες του μικρού Φοίβου που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξετρελαίνοντας τους ακολούθους της.

foivos voutsas 2

Συνδυάζει τη φαντασία της με διάφορα υφάσματα, πανιά, πάνινα παιχνίδια και αντικείμενα που έχει στο σπίτι, δημιουργώντας το κατάλληλο και το ιδανικό σκηνικό κάθε φορά. Αναμένουμε τις επόμενες φωτογραφίες με ανυπομονησία!

foivos voytsas 5
foivos voytsas 4
foivos voytsas 3
foivos voutsas 6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved