Cruz Beckham: Το viral χριστουγεννιάτικο τραγούδι του και οι αποκαλύψεις για τους διάσημους γονείς του

Μάλλον η οικογένεια Beckham κρύβει ακόμη ένα μουσικό ταλέντο.

Cruz Beckham: Το viral χριστουγεννιάτικο τραγούδι του και οι αποκαλύψεις για τους διάσημους γονείς του

Ο 11χρονος Cruz Beckham, γιος της πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls, Victoria και του θρυλικού ποδοσφαιριστή, David, έδειξε το μουσικό του ταλέντο μέσα από το πρώτο του single, «If Every Day Was Christmas», στον ραδιοφωνικό σταθμό Capital στο Λονδίνο, το πρωί της Τετάρτης.

{youtube}P9DSZscjoUk{/youtube}

Αν όλα πάνε καλά, το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του νεαρού, που έχει αρχίσει να φτάνει σε «χτυπήματα», τραγούδια του Justin Bieber, όσα χρήματα μαζέψει θα προσφερθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη και στον σύλλογο Make Me Some Noise.

«Είναι απίστευτο. Είναι δύο από τα πιο όμορφα πράγματα που μου αρέσουν. Το τραγούδι και τα Χριστούγεννα!», είπε ο Cruz, στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου ήταν καλεσμένος. «Είναι απίστευτο να συνδυάζεις αυτά τα δύο... και τα χρήματα θα προοριστούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Beckham, που έχει ακόμη δυο μεγαλύτερους αδερφούς, τον Brooklyn, 17 ετών, τον Romeo, 14 ετών και μια μικρότερη αδερφή, την 5χρονη Harper, αποκάλυψε και μερικές από τις παραδόσεις της οικογένειάς του, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Πάντα ξυπνάμε στις 6 το πρωί», πρόσθεσε και συνέχισε, «Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και ο μπαμπάς μου λέει "Περιμένετε, να ελέγξω αν τα δώρα είναι κάτω", και μετά από λίγο ανεβαίνει και λέει, "Α... δεν υπάρχει κανένα δώρο... ας επιστρέψουμε όλοι στα κρεβάτια μας!».

Ο David Beckham, που ήταν μαζί με τον γιο του στην ραδιοφωνική εκπομπή, έσπευσε να συμπληρώσει... «Και αυτό γίνεται κάθε χρόνο, και κάθε χρόνο...» και συνέχισε, «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Εννοώ, κάνει αυτό που του αρέσει και το διασκεδάζει πολύ!».

Οι αποκαλύψεις όμως του Cruz για τους γονείς του, συνεχίστηκαν. Όπως ανέφερε η μαμά του κοιμάται πολύ εύκολα όταν βλέπει τηλεόραση το βράδυ ενώ ο μπαμπάς του, είναι ο πρώτος που θα τον στηρίξει στις επιλογές του. Επίσης, αναφέρθηκε και στο πόση ώρα χρειάζονται οι γονείς του για να ντυθούν.

«Ο μπαμπάς μου είναι έτοιμος σε 10 λεπτά ενώ η μαμά μου χρειάζεται τουλάχιστον 10 ώρες... για να ετοιμαστεί!».

Όσον αφορά το ποιος μπορεί να μιλήσει άσχημα δημόσια; Ο Cruz είπε:«100% η μαμά μου!».

Αν και πρόκειται για τα πρώτα του μουσικά βήματα, ο Cruz, είναι μόνο 11 ετών και όπως όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, έχει άλλες προτεραιότητες, πέρα από το τραγούδι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved