Πασίγνωστη κούκλα ηθοποιός εμφανίστηκε με τον γιο της και απέδειξε ότι η ομορφιά είναι θέμα γονιδίων!

Η Βρετανίδα ηθοποιός σύστησε πριν λίγο καιρό τον γιο της στον κόσμο της σόουμπιζ και εκείνος τα πάει υπέροχα!

Πασίγνωστη κούκλα ηθοποιός εμφανίστηκε με τον γιο της και απέδειξε ότι η ομορφιά είναι θέμα γονιδίων!

Εκείνη, στα 51 της, είναι δείγμα κομψότητας και ομορφιάς και όπως φαίνεται και ο γιος της, στα 14 του ακολουθεί κατά πόδας. Τον είδαμε πρώτη φορά στο TV show, The Royals, ενώ την Παρασκευή εμφανίστηκαν μαζί στο The Today Show στη Νέα Υόρκη.

Η Βρετανίδα καλλονή ήταν κάζουαλ ντυμένη, με skinny jeans και ένα παλτό με γουνάκι στους ώμους, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ με μία επώνυμη τσάντα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με χρυσές λεπτομέρειες. Οι καστανές της μπούκλες και τα γυαλιά ηλίου έδιναν την σικ λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Ο γιος της, εξίσου κομψός με ένα μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, απαθανατίστηκε φορώντας ένα ζεστό φουσκωτό μπουφάν σε μπλε ραφ.

Simple yet stylish: The British beauty was casually clad for her outing, wrapping up warm in skinny jeans and a fur-lined coat



Η Elizabeth Hurley και ο γιος της Damian, έδωσαν μία απολαυστική κοινή συνέντευξη, στην οποία ο νεαρός έφηβος παραδέχθηκε πόσο γοητευμένος είναι από την Kaia Gerber - ερωτευμένος, δε δίστασε να τονίσει. Και πώς άλλωστε να μην είναι αφού η 15χρονη κόρη της Cindy Crawford, είναι πραγματικά μία κούκλα!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/12/02/18/3AF75C9D00000578-0-image-a-3_1480704500162.jpg

H μητέρα του έσπευσε να διευκρινίσει πως ο γιος της περνάει κατά καιρούς διάφορες καψούρες, αφού είχε και ένα μεγάλο έρωτα με τη Selena Gomez, όταν ο ίδιος παρενέβη για να πει «Εχω ακόμη! Δεν 'είχα'», κάνοντας το κοινό να κεσπάσει σε γέλια.

A real ladies' man? 'We've gone through stages where he's had crushes on all sorts,' the 51-year-old actress explained of her sons affections
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved